| Zombeez |
300 vs. 12 trillion :p |
| Jodakapista |
Hasonló dolgok jutottak eszembe először nekem is. :) |
| Jabba boy |
Úgy emlékszem, Snyder azt mondta, hogy előbb megvárják, míg Frank Miller elkészíti az új képregényt, és csak aztán állnak neki a filmnek. A képregényről meg az rémlik, hogy az egy évvel későbbi háborúról szól majd (de nyugodtan javítsatok ki, már régen olvastam erről).
szerk:
http://www.iesb.net/index.php?option=com_ezine&task=read& page=1&category=2&article=5562
So when does the second 300 film take place?
In short, Snyder says he's spoken with Frank Miller who will be writing and drawing the graphic novel that the second film will be based on. Upon Miller's completion of the book, then, and only then, will they delve into writing a script for the movie.
Snyder continued and said he would not have any input into the novel and wants it to be a creation of Miller's 100%.
Snyder also said it will take place between the Battle of Thermopylae and the Battle of Plataea, the battle that narrator Dilios is at while re-telling the story of King Leonidas and the mighty Spartans to a new group of warriors at the end of 300. |
| [HW]Freak |
Pffff LOL. És mi lesz a címe/koncepciója? 301? Xerxes strikes back? Leonidas' 10 step guide to the perfect abs? |
| Oscee |
Sequelről hallottatok már valamit?
http://www.imdb.com/title/tt1253863/
hát, egyrészt megeshet, hogy kamu, imdb-vel megesett már, másrészt meg ha mégse, akkor már most remegő lábakkal várom és mindeközbe rettegek, hogy tudja hozni a minőséget...
szerk:
amúgy több híroldalon is szerepel, hogy készül - úgy tűnik, hogy igaz: a stúdió legalábbis megerősítette (bár amiket néztem eléggé régi hírek, és azóta semmi konkrétum) |
| Jodakapista |
Most olvastam hírlevélbe, hogy összesen 1000 db lesz belőle. Azonnal be is vágtam előrendelések közé a batpod-os TDK mellé. :) |
| Dulakh |
hm... mindenkinek ennyi lesz, vagy csak aki hamarabb rendel? :) |
| Dante |
Nem kell valakinek a "sima" kétlemezes változat 1200-ért?:) |
| rune |
Szép! És tényleg jó áron van. |
| Jodakapista |
OMG! Baromi jó áron van. |
| Zombeez |
HÚÚÚMIÓTA VÁRTAM...AZTÁN ELFELEJTETTEM!!! DE MOST MÁR LÁTHATOM....KÖSZIIIIIIIIIIII!!!
Szerk:meghallgattam...bazmeeeeg XD |
| arsenal |
2 nap múlva nyelvvizsgám lesz, nem érek rá. Szombatttól 1 hét nyaralás. Szal ' ha azutánig ráér én felrakom :D |
| Zombeez |
és a This is madness részt fel tudnád tölteni jutúbra?
|
| Zombeez |
tescoban kijött a magyar szinkronos Leonájdesz király
2999FT
valaki töccse fel youtube-ra vagy valami..plzplzplz
- Ez istenkáromlás, eszelős vagy!
- Eszelős?.. Nem, csak spártai!!
:D
|
| arsenal |
300 now on Video Marketplace
Both the SD and HD versions are now available for download. The HD version weighs in at hefty 5.3 GB |
| Corey |
- Ez istenkáromlás, eszelős vagy!
- Eszelős?.. Nem, csak spártai!!
O.o |
| Lou the Wrench |
szerk: de már elmúlt. fenébe. gyorsan levették a jogvédők úgy látom :D
(300 szinkronrészlet link lett volna, fél órája találtam rá kb) |
|
|