HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Mafia 2: Játékmenet videók és krémek \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz az eredeti szöveg beidézésével
TmGergo
Komment

Vajk Mint mondtam, már régen volt, de ha a Mafia billentyűvel nehéz volt, akkor 100, hogy közel sem volt olyan ótvar primkó, mint a GTA-k eddigi bármelyik része ebből a szempontból.
arty vajk: igen, az billentyűvel nehéz volt, kormánnyal pedig élvezetes. de hogy komolyabb, mint a mai gta4-é? nemigazán :) a gta-t a mafia a maga korában alázta, de azóta sok év eltelt és jöttek új, jobb részek ...

TPZ: az hogy van 1-1 kivétel, aki egy sanbox autóst kormánnyal játszik 1 dolog. a túlnyomó többség pécén fullgáz, fullfék, fulljobbra, fullbalra billen nyomja, ha valaki miatt árkádositani kell, azok ŐK.

rohatt pécések!
TPZ
Arra gondolsz, hogy analog karral lehet irányítani az autót, meg analog gombbal gázt adni, fékezni, míg nyomkodja mindenki pc-n a vagy padlógáz vagy padlófék kurzorgombokat? Én is inkább billentyűről akarok játszani autóversenyt.
Nem, arra gondolok, hogy ha vezettél már 50 éves amerikai autót, akkor tudod jól, hogy a videón látható jelenetekben a fizika elég megengedőn viselkedik a sofőrrel szemben. Ha nem, akkor is sejtheted. Az irányitás tehát - ha úgy tetszik - árkádosabb, az első rész meglepően korrekt realizmusához mindenképpen. Most vitatkozhatunk azon, hogy a konzolos tömegek elvárásainak van-e köze ehhez, de felesleges, mert szerintem van, az ellenkezőjéről meggyőzni pedig nem tudsz.

Analóg karral még nem vezettem, biztos jó lehet, de én azt a régimódi elvet vallom, hogy az autót alapvetően kormánnyal és pedálokkal irányítjuk, én, ha megengeded, maradok is ennél a megoldásnál.
Vajk Hát lehet, hogy én voltam anno a béna, de nekem - főleg a versenypályás küldi alatt - eléggé úgy jött le, hogy kissé komolyabb vezetési modell van a cucc alá rakva, mint GTA megoldása...
Shamandalie
Na ez sem fog futni nalam, de legalabb jonne PS3-ra akkor mar. :PP
A játék multiplatform, csak PC-re kiadni egy ennyi munkával járó játékot, minden lenne csak nem rentábilis.
Azert gondoltam, hogy PC only, mert a hir fejleceben is csak a PC cimke szerepel.
Amit irtal azt pedig jo hallani, addigra megtanulok celozni is a dualshock-kal. :D
TmGergo most akkor - ha jol ertem - megis csak szar lesz a jatek?

15+ orat csak azzal el fogok tolteni, hogy korbe-korbe furikazok a varosban es kozben egyutt dudolom a soundtrackkel, hogy
tudu-tu-tu-tu-tudu tudu-tu-tu-tu-tudu tudu-tu-tu-tu-tudu tudu-tudu-tu-tu
tudu-dum dum-dum-dum tum-tum tum-tum tudu-du-du-du-du dum
arty a maffiában sem volt rá szükség és a gta-t is játszhatod kormánnyal
most akkor egyikőnk se mondott semmit!! :PPP

15 orányi játékidő meg nudli. gta4-et 40-45 óra alatt jászottam végig, miközben nem is nagyon mentem a mellékvágányokra!
Lord_Soth 15 óra??? Erről ez jut eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=vcsAdtxuH8k#t=1m55s
Vajk Én spec kormánnyal játszottam az eredeti Mafiát, míg a GTA4-ben erre távolról sem volt szükség. ;P
Mr.Death
Attól még nem robbanyik fel az ótu, ha legépfegyverezik :) Volt az állítólagban és busted lett. :D

De_várom. :)
Nem mindegy mekkora gépfegyverrel lősz rá :D
http://www.youtube.com/watch?v=GyJdSTKWNOg

A játékot meg várom :)
zephyr
A másik, hogy
konzolosították
az autóvezetést. Nagy kár.
Arra gondolsz, hogy analog karral lehet irányítani az autót, meg analog gombbal gázt adni, fékezni, míg nyomkodja mindenki pc-n a vagy padlógáz vagy padlófék kurzorgombokat? Én is inkább billentyűről akarok játszani autóversenyt.
Dieselboy 15 óra nagyon keskeny.
nagyon sok mellékes tartalommal kell megölteniük, mer az h. maffia 2 a neve, nem jelenti azt h. félváról vehetik a storyt a készítők.
a gta 4nél kb 40 óra játékidőnél járok...
és igen is játékidőben összelehet hasonlitani a 2 gamet, ha másban nem is.
Cartwright Attól még nem robbanyik fel az ótu, ha legépfegyverezik :) Volt az állítólagban és busted lett. :D

De_várom. :)
n0k0m Remelem a 15 orat valami nagyon foszal atfutasara irtak. Ezekutan meggondolom, hogy megveszem e elso nap.
TPZ Két eset van: az egyik, hogy ezek sem vezettek még régi autót, de ezt az első rész ismeretében elvetném. A másik, hogy
konzolosították
az autóvezetést. Nagy kár.

Egyébként fasza nagyon!
Peace 15 óra.... :'(

Lehet rosszul emlékszem, de az első rész mintha jóval tovább tartott volna. Mondjuk lehet napokig bohóckodtam a város feltérképezésével. Na sebaj. A Mafia nálam mindig is dobogós marad, szóval iszonyatosan várom a folytatást is. Reméltenykedtem egy márciusi megjelenésben, elég rossz hír volt a késés bejelentése.
zephyr
Na ez sem fog futni nalam, de legalabb jonne PS3-ra akkor mar. :PP
A játék multiplatform, csak PC-re kiadni egy ennyi munkával járó játékot, minden lenne csak nem rentábilis.
Damoqles
15 órányi játékidőt kínál a polírozás alatt álló Mafia 2

Hú, akkor a kész játék még hosszabb lesz!

Komolyra fordítva, ez imádnivalónak ígérkezik. Irritáló főhőspofa ide vagy oda.
Shamandalie Na ez sem fog futni nalam, de legalabb jonne PS3-ra akkor mar. :PP
Piistii nagyon pofásan néz ki

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek

Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum