| sirpalee |
Az feldobta volna a hangulatot, ha az üvegen kívül pár embert is kilyukasztanak a golyók. PG-13 |
| divrapier |
A végén a zene ütött, de az nem a film érdeme. Az feldobta volna a hangulatot, ha az üvegen kívül pár embert is kilyukasztanak a golyók. Újabb tipikus karatés lány. Jó cgi. Nekem ennyi jött le. Trailer alapján 3/5. |
| TmGergo |
biztos sok gyermek(i lelek) vagyna ezek lattan iron man maskaraba bujni, en valojaban csak a biztonsagi or szeretnek lenni, akinek Johansson kisasszony a nyakaba ugrik; akar meg is folythatna a combjaival, Istenem, ilyen halalnemre vagyom :D |
| Riplakoidase |
Jepp, és még mennyi van talonban, te jó ég. :D |
| Nightcrawler |
De ugye tudod, hogy ezek az átfedések ténylegesen vannak belerakva, melyek egy filmre próbálnak rámutatni?
Avengers(2011+) |
| CJ_19 |
Ezt csak én nem értem? Mindent elrontasz ! ^^ :( |
| Riplakoidase |
Ezt csak én nem értem?
...
A trailer elég komolyan néz ki. Mellesleg nekem az is tetszik ezekben a filmekben, hogy vannak köztük átfedések.
Pl. az Incredible Hulk utolsó 2 percében feltűnik Stark. Akkor itt az Ironmanben (és az előző rész legvégén is) feltűnik Samuel L. Jackson mint Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. ügynökség későbbi vezetője. Aztán ahogy SBKMozes is mondta az Avengers topikban, az Ironman első részében pár másodpercig látható America kapitány pajzsa épp összerakás alatt. Megnéztem, tényleg ott van.
Szóval nagyon várós a film! :D |
| Vizibus |
már az egy is simán hozta azt, amit csak az animációs filmek tudnak (Firts flight, Planet Hulk és társaik): látványos, habkönnyű (de nem blőd baromság!) szórakozás, kikapcsolódás egy estére. ahogy elnézem ez most sem fog változni
nagyon várós! +1
Mindez persze nem lett volna ugyanaz Robert Downey nélkül, telitalálat a szerepre. |
| CorvusCorax |
Várjuk szeretettel! :] |
| gid |
Beszarás, bealudtam rajta. |
| [HW]Sogun |
Transformersben hallottak módjára, mély elektrobasszus robothangon hurrogós kékszemű ellenségek tetszenek a legjobban. |
| progabe |
már az egy is simán hozta azt, amit csak az animációs filmek tudnak (Firts flight, Planet Hulk és társaik): látványos, habkönnyű (de nem blőd baromság!) szórakozás, kikapcsolódás egy estére. ahogy elnézem ez most sem fog változni
nagyon várós! |
| jimmi |
Masszív.
Remélem, itthon is adják majd IMAX-ben. |
| Jabba boy |
Á, nem a forgatócsoport találta ki a táskapáncélt, volt olyan a füzetekben is.
Amúgy szinte éreztem, hogy beteszik a trailerbe az AC/DC-féle War Machine-t :) |
|
|