HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Iron Man 2: Vasember Pizsama tréler! \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz az eredeti szöveg beidézésével
sirpalee
Komment

sirpalee
Az feldobta volna a hangulatot, ha az üvegen kívül pár embert is kilyukasztanak a golyók.
PG-13
Sarraqum
A végén a zene ütött, de az nem a film érdeme. Az feldobta volna a hangulatot, ha az üvegen kívül pár embert is kilyukasztanak a golyók. Újabb tipikus karatés lány. Jó cgi. Nekem ennyi jött le. Trailer alapján 3/5.

http://www.youtube.com/watch?v=KuStsFW4EmQ&feature=PlayList&a mp;p=C54EC655DD1A75F9&index=101
divrapier A végén a zene ütött, de az nem a film érdeme. Az feldobta volna a hangulatot, ha az üvegen kívül pár embert is kilyukasztanak a golyók. Újabb tipikus karatés lány. Jó cgi. Nekem ennyi jött le. Trailer alapján 3/5.
TmGergo biztos sok gyermek(i lelek) vagyna ezek lattan iron man maskaraba bujni, en valojaban csak a biztonsagi or szeretnek lenni, akinek Johansson kisasszony a nyakaba ugrik; akar meg is folythatna a combjaival, Istenem, ilyen halalnemre vagyom :D
Riplakoidase Jepp, és még mennyi van talonban, te jó ég. :D
Nightcrawler De ugye tudod, hogy ezek az átfedések ténylegesen vannak belerakva, melyek egy filmre próbálnak rámutatni?

Avengers(2011+)
CJ_19
Ezt csak én nem értem?
Mindent elrontasz ! ^^ :(
Riplakoidase Ezt csak én nem értem?
...
A trailer elég komolyan néz ki. Mellesleg nekem az is tetszik ezekben a filmekben, hogy vannak köztük átfedések.
Pl.
az Incredible Hulk utolsó 2 percében feltűnik Stark. Akkor itt az Ironmanben (és az előző rész legvégén is) feltűnik Samuel L. Jackson mint Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. ügynökség későbbi vezetője. Aztán ahogy SBKMozes is mondta az Avengers topikban, az Ironman első részében pár másodpercig látható America kapitány pajzsa épp összerakás alatt. Megnéztem, tényleg ott van.

Szóval nagyon várós a film! :D
CJ_19 Nah az avatar elbújhat :D

Ezt be kell linkelnem sorry :
http://filmbuzi.hu/files/2010/lolgood.jpg
Vizibus
már az egy is simán hozta azt, amit csak az animációs filmek tudnak (Firts flight, Planet Hulk és társaik): látványos, habkönnyű (de nem blőd baromság!) szórakozás, kikapcsolódás egy estére. ahogy elnézem ez most sem fog változni

nagyon várós!
+1
Mindez persze nem lett volna ugyanaz Robert Downey nélkül, telitalálat a szerepre.
CorvusCorax Várjuk szeretettel! :]
Nightcrawler Meg a rajzfilmben is anno volt:

http://www.youtube.com/watch?v=oyspR7gb8hA

gid:

gid Beszarás, bealudtam rajta.
[HW]Sogun Transformersben hallottak módjára, mély elektrobasszus robothangon hurrogós kékszemű ellenségek tetszenek a legjobban.
nyce hm, jóféle!
progabe már az egy is simán hozta azt, amit csak az animációs filmek tudnak (Firts flight, Planet Hulk és társaik): látványos, habkönnyű (de nem blőd baromság!) szórakozás, kikapcsolódás egy estére. ahogy elnézem ez most sem fog változni

nagyon várós!
jimmi Masszív.

Remélem, itthon is adják majd IMAX-ben.
Jabba boy Á, nem a forgatócsoport találta ki a táskapáncélt, volt olyan a füzetekben is.

Amúgy szinte éreztem, hogy beteszik a trailerbe az AC/DC-féle War Machine-t :)

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek

Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum