HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Forza Motorsport 2 sebességmámor \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz erre
williams Ezt nem értem...a Forzánál ez a stílus(mondhatnám sajnos:D) a GTHD-ben meg az autók tényleg valósághűek,de pl a környezet,főleg a PGR3-hoz képest egy generáció mínusz.
Komment

zephyr
Nem bírja megállni :D

Izé,ez inkább Forza HD-nek tűnik...pedig,hogy fogadkoztak,hogy nem az lesz.
Nemsoká bejelentik, hogy de, és a 2. rész később jön. :D
williams Nem bírja megállni :D

Izé,ez inkább Forza HD-nek tűnik...pedig,hogy fogadkoztak,hogy nem az lesz.Na mindegy,nyugtával dícsérjük a napot.
Flowerpower még jó hogy forza 2-ről van szó........
Davidus GT5 Prologue majd valamikor 2007 végén jön. ez csak GT4 tupír.
zephyr
Igen,én is úgy tudom..de valahol meg úgy emlegették,hogy a GTHD a GT5 olyasféle előzetese,mint a GT4 Prologue volt.Ezek szerint ez fake?
Leginkább GT4 alapokra épül, olvastam minden félét, de GT5 prologue-nak kicsit korai. 2008 -ban lesz GT 5, ebből gondolom, hogy a tavaly karácsonykor startolt GTHD ha újabb motort is használ, biztos nem a véglegeset.

On: Én annyira nem látom szörnyűnek ezeket a Forza shotokat..
williams Igen,én is úgy tudom..de valahol meg úgy emlegették,hogy a GTHD a GT5 olyasféle előzetese,mint a GT4 Prologue volt.Ezek szerint ez fake?
zephyr
,de pl a környezet,főleg a PGR3-hoz képest egy generáció mínusz.
Persze hogy az, mert ez egy köztes GT, nem GT5, gyakorlatilag a 4 van átdolgozva félig meddig. Ingyé letölthető, abból is látszik.
mucius matt felület? :D
ez nem az american hotrod című műsör, ahol azt hiszik a mattfekete istendurva, közben ocsmány. :D
williams Ezt nem értem...a Forzánál ez a stílus(mondhatnám sajnos:D) a GTHD-ben meg az autók tényleg valósághűek,de pl a környezet,főleg a PGR3-hoz képest egy generáció mínusz.
Lacc Trollok-e vagyunk?
edward2 Tipikus konzol közel egész szép minden de a távol már 0.
LY Azért a GTHD fényében lenne még mit csiszolni ezen...
Vajk 1 milla? szólok mingyá anyunak, hogy adja el a suzukiját és vegyen egy ilyet :D

Egyébként meg jó tudni, hogy ennél már csak szebb stuffok jönnek ki a vasra.
Dante
Vajon mennyire leszel ideges, amikor a vadiúj autódon itt ott matt felületek lesznek a fényezésen?

Az Enzo esetében ráadásul egy 600.000 dolláros alapárú autónál... (Jelenlegi értéke bőven 1 milla körül van)
DanielT
Túl lakkos. Azért lehetnének matt felületek is itt ott.. bár gondolom a márkatulajdonosoknak azteccik ha csillog villog, még véletlenül se legyen az ő autójukon egy virtuális felülethiba.
Vajon mennyire leszel ideges, amikor a vadiúj autódon itt ott matt felületek lesznek a fényezésen? Igazából nem is értem mit szeretnél. Koszfoltokat? Lesz rajtuk majd verseny előrehaladtával.
Netere Túl lakkos. Azért lehetnének matt felületek is itt ott.. bár gondolom a márkatulajdonosoknak azteccik ha csillog villog, még véletlenül se legyen az ő autójukon egy virtuális felülethiba.
Moonster high-poly es lowres textura
Egyebkent PC-n a TDU igazan utosen nez ki, most, talan ma jelenik meg.
Sok licencelt jargany, hatalmas terulet.
Betat probaltam, utos, szep, napfenyes (végre)
Maserati felirat, Raceway font. sokaig kerestem, de nezzetek:

Vajk Szépek, de nem szeretem mikor olyan pitiségeken memóriát spórolva szúrják el a kinézetet, mint a fölső kép lökhárítóján a kék csíkon :P

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek

Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum