HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Eragon: Sárkánylovas \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz erre
Yargol Eragon témában nem vagyok otthon, de a Drakan anno az egyik leghangulatosabb játék volt, amivel játszottam /és '96-óta láttam egy-s-mást :)/.
Komment

beef Jajj, Drakan, a szívem fájdul meg, kár volt felhozni :(

A Stormfront gyártotta a Stroghold-ot is. Jó öreg DOS korszak, de szerettem azt is.
AnthariaJack sajnos olvastam....:/ és mivel nekem a gyürük ura az etalon fantasyban, lehet hogy tényleg csak én vagyok helikopter...:)))
és igazábol amerikában volt nagy sikere ahol a marketing megtámogatta rendesen az eladásokat/prekoncepciokat, a "falusi, tini, iskolázatlan, gyerek zseni " imidzsel...és mivel az amerikaiak töbsége falusi ÉS iskolázatlan máris két pont ahol azonosulhatnak a szerzövel....:D
persze ez csak rosszindultabol mondtam
Vöge Hát, a könyv szerintem felemás volt, egyszer nagyon jó, máskor meg lapos, unalmas. Azért megnézem a filmet (már csak azért is, mert Magyarország is kivette belőle a részét, nem is kicsit), meg a játékot (aminek ugyan kábé a 4-5 évvel ezelőtti színvonalú a grafikájka, utoljára asszem az elcseszett herripotter egyben láttam ilyet) is. Remélem nem csak a pénzt akarják az emberekből kicsalni, hanem tényleg élvezhetővé teszik a játékot. Szal várom tisztelettel.
Drayman Mostanság megint divat ez a sárkányosdi, ami tök jó. Jön a Lair, meg ez is. Bár az utóbbihoz nem fűzök sok reményt. A könyvre kíváncsi vagyok! Mekkora volt mikor füttyentett a csaj a Drakanban, és máris ott termett Erakh (asszem így hívták). Brutálisan jó játék volt! Hajj!
Chronus
ez a grafika kb 3 évet késet...ronada mint a bün...de kb szinvonalban illeszkedik a könyvhöz ami bátran pályázhatna minden idök legrosszabb fantsy-je cimre + a "hogyan mördzsöljünk 10 könyvböl egy 11.-et" emlékéremre....
:(
Ahhoz képest elég sok díjat nyert, de minden bizonnyal mindenki hülye és csak te vagy helikopter :F

Fogadni mernék hogy el se olvastad csak copy-paste-ztad ezt a véleményt vmi gyenge fórumról
AnthariaJack ez a grafika kb 3 évet késet...ronada mint a bün...de kb szinvonalban illeszkedik a könyvhöz ami bátran pályázhatna minden idök legrosszabb fantsy-je cimre + a "hogyan mördzsöljünk 10 könyvböl egy 11.-et" emlékéremre....
:(
Yargol Eragon témában nem vagyok otthon, de a Drakan anno az egyik leghangulatosabb játék volt, amivel játszottam /és '96-óta láttam egy-s-mást :)/.
Chronus egyik szemem sír, másik nevet. várható volt hogy a lehető legtöbb bőrt húznak majd le eragonról is. de azért ez az emlékezetvesztés kicsit sok. :(
Re@per Hmmm... Szóval az új cím egy elgépelt "Dragon".

:D
EverIce PS2-re is megcsinálták 2002 re, egy kicsit más sztorival, viszont háromszor nagyobb a játék. :(
EverIce

Utolsó kép belőle, azt mondja a ruszki lap, hogy 2001 feb 1.-én kellett volna megjelennie.
EverIce Kösz Richie.

Ja, én is várom, ilyen csúnya befejezést. Most olvastam, hogy online-t akartak belőle csinálni, de leállt a projekt. :(
ladik Na az egy franyeszos kis gáma volt, azóta is várom a folytatást.. ;-)

Teljes cím : Drakan - Order Of The Flame

;-)
RichieHN Drakan
EverIce Mi is volt annak a játéknak a címe, amiben egy mennyecske lovagolta a sárkányt? Nagyon vártam a második részét.
L3zl13
jujujuj. ez egyrészt rút, másrészt meg szerepeltem a filmben:) ne várjatok tőle túl sok jót:)

Aszondod elb@szták a filmet?
Pedig a könyv annyira bejött... :(
L3zl13
Főhősünk természetesen kiválaszott, aki elvesztette emlékezetét,

Na ja, emlékezetvesztés nem rémlik a könyvből...
Yokubo Végre valami amit lehet kétszemélyesben játszani.
DeMenTia jujujuj. ez egyrészt rút, másrészt meg szerepeltem a filmben:) ne várjatok tőle túl sok jót:)
RichieHN
Főhősünk természetesen kiválaszott, aki elvesztette emlékezetét,
wtf? :)

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek

Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum