HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Eragon: Sárkánylovas \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz erre
EverIce Kösz Richie.

Ja, én is várom, ilyen csúnya befejezést. Most olvastam, hogy online-t akartak belőle csinálni, de leállt a projekt. :(
Komment

beef Jajj, Drakan, a szívem fájdul meg, kár volt felhozni :(

A Stormfront gyártotta a Stroghold-ot is. Jó öreg DOS korszak, de szerettem azt is.
AnthariaJack sajnos olvastam....:/ és mivel nekem a gyürük ura az etalon fantasyban, lehet hogy tényleg csak én vagyok helikopter...:)))
és igazábol amerikában volt nagy sikere ahol a marketing megtámogatta rendesen az eladásokat/prekoncepciokat, a "falusi, tini, iskolázatlan, gyerek zseni " imidzsel...és mivel az amerikaiak töbsége falusi ÉS iskolázatlan máris két pont ahol azonosulhatnak a szerzövel....:D
persze ez csak rosszindultabol mondtam
Vöge Hát, a könyv szerintem felemás volt, egyszer nagyon jó, máskor meg lapos, unalmas. Azért megnézem a filmet (már csak azért is, mert Magyarország is kivette belőle a részét, nem is kicsit), meg a játékot (aminek ugyan kábé a 4-5 évvel ezelőtti színvonalú a grafikájka, utoljára asszem az elcseszett herripotter egyben láttam ilyet) is. Remélem nem csak a pénzt akarják az emberekből kicsalni, hanem tényleg élvezhetővé teszik a játékot. Szal várom tisztelettel.
Drayman Mostanság megint divat ez a sárkányosdi, ami tök jó. Jön a Lair, meg ez is. Bár az utóbbihoz nem fűzök sok reményt. A könyvre kíváncsi vagyok! Mekkora volt mikor füttyentett a csaj a Drakanban, és máris ott termett Erakh (asszem így hívták). Brutálisan jó játék volt! Hajj!
Chronus
ez a grafika kb 3 évet késet...ronada mint a bün...de kb szinvonalban illeszkedik a könyvhöz ami bátran pályázhatna minden idök legrosszabb fantsy-je cimre + a "hogyan mördzsöljünk 10 könyvböl egy 11.-et" emlékéremre....
:(
Ahhoz képest elég sok díjat nyert, de minden bizonnyal mindenki hülye és csak te vagy helikopter :F

Fogadni mernék hogy el se olvastad csak copy-paste-ztad ezt a véleményt vmi gyenge fórumról
AnthariaJack ez a grafika kb 3 évet késet...ronada mint a bün...de kb szinvonalban illeszkedik a könyvhöz ami bátran pályázhatna minden idök legrosszabb fantsy-je cimre + a "hogyan mördzsöljünk 10 könyvböl egy 11.-et" emlékéremre....
:(
Yargol Eragon témában nem vagyok otthon, de a Drakan anno az egyik leghangulatosabb játék volt, amivel játszottam /és '96-óta láttam egy-s-mást :)/.
Chronus egyik szemem sír, másik nevet. várható volt hogy a lehető legtöbb bőrt húznak majd le eragonról is. de azért ez az emlékezetvesztés kicsit sok. :(
Re@per Hmmm... Szóval az új cím egy elgépelt "Dragon".

:D
EverIce PS2-re is megcsinálták 2002 re, egy kicsit más sztorival, viszont háromszor nagyobb a játék. :(
EverIce

Utolsó kép belőle, azt mondja a ruszki lap, hogy 2001 feb 1.-én kellett volna megjelennie.
EverIce Kösz Richie.

Ja, én is várom, ilyen csúnya befejezést. Most olvastam, hogy online-t akartak belőle csinálni, de leállt a projekt. :(
ladik Na az egy franyeszos kis gáma volt, azóta is várom a folytatást.. ;-)

Teljes cím : Drakan - Order Of The Flame

;-)
RichieHN Drakan
EverIce Mi is volt annak a játéknak a címe, amiben egy mennyecske lovagolta a sárkányt? Nagyon vártam a második részét.
L3zl13
jujujuj. ez egyrészt rút, másrészt meg szerepeltem a filmben:) ne várjatok tőle túl sok jót:)

Aszondod elb@szták a filmet?
Pedig a könyv annyira bejött... :(
L3zl13
Főhősünk természetesen kiválaszott, aki elvesztette emlékezetét,

Na ja, emlékezetvesztés nem rémlik a könyvből...
Yokubo Végre valami amit lehet kétszemélyesben játszani.
DeMenTia jujujuj. ez egyrészt rút, másrészt meg szerepeltem a filmben:) ne várjatok tőle túl sok jót:)
RichieHN
Főhősünk természetesen kiválaszott, aki elvesztette emlékezetét,
wtf? :)

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek

Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum