| Cartwright |
Rohadt mocskos szemetlada Valve. Jaja, mocskos valve hogy pénzelte ezeket a játékokat, és játszhattunk/játszhatunk velük :) Még jó, hogy nem fizettem neki ezért ;) |
| ChilLeR |
Mi tartott eddig. Már a valve sem a régi. *sóhaj*
Ezt már csapatot már két éve le kellett volna nyúlniuk. |
| Sajt |
Rohadt mocskos szemetlada Valve. Jaja, mocskos valve hogy pénzelte ezeket a játékokat, és játszhattunk/játszhatunk velük :) |
| Visor |
Jó kis játék volt ez. Kicsit rút, de a játékmenet eléggé meggyőző. |
| Riplakoidase |
Jah csak a címet olvastam el. Mostmár minden világos. |
| Zoo |
Sőt, a grafikája is kevés 2010-ben, és nem adták ki Blu-rayen sem :( |
| Jodakapista |
Minden rosszindulat nélkül, nem a játék a lényeg a hírben... :D |
| Riplakoidase |
Most minden rosszindulat nélkül mondom, de ez legalább 1 éves játék. |
| Caboose |
Kipróbáltam, elég pofás cucc. :) |
| Jodakapista |
Hopsz, nemszóltam. :D |
| damaniac82 |
A "szájt" ami linkelve van:
Not Found, Error 404
The page you are looking for no longer exists. |
| Mr.Death |
Még jó, hogy időben leszedtem ezt a Tag nevű kis gyöngyszemet, jó kis játék volt, az ilyesmi sokszor jobban szórakoztat mint az agyon hypolt játékok. |
| [HW]Birdy |
Rohadt mocskos szemetlada Valve. |
| sirpalee |
:D Ez még viccnek is rossz. :D Mert? Valamit csak-csak csinálniuk kell. :)
Csak ne még egy l4d legyen, mert a rajongók felkötik magukat... |
| Morph |
igen, egy kis cég kezdte el az L4D-t, megtetszett a Valve-nak, és megvette/felvette őket. |
| Jodakapista |
:D Ez még viccnek is rossz. :D |
| Damoqles |
Helyes, vegyenek fel valami független géniuszokból álló csapatot a HL3-ra is. :) |
| sirpalee |
Nem meglepő. A Portal is hasonló projectből született. :D Okosak a Valve-nál, külső ügyes/tehetséges emberekkel lesznek tele lassan csak épp az eredeti csapat hol van? Ha jól tudom a L4D is egy külső kis csapat munkája volt akik utána be lettek olvasztva. Heggesztik a HL3-at :) |
| Jodakapista |
Nem meglepő. A Portal is hasonló projectből született. :D Okosak a Valve-nál, külső ügyes/tehetséges emberekkel lesznek tele lassan csak épp az eredeti csapat hol van? Ha jól tudom a L4D is egy külső kis csapat munkája volt akik utána be lettek olvasztva. |
|
|