HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ NFS: Carbon - Bentley a szalonból \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Komment

-=RelakS=-
út textura hányás minősége, automodellek szokásos kinézete ... nem azt mondom, hogy nem irtak át az ug1 óta 1 sort sem a kódban, de 10nél többet biztosan nem ;)

EA=shit
Namost, megoldották, hogy egyszerre legyenek effektek, meg élelmosás, belekerült a "hdri" (na, ez nagyképűség volt, de mind1), kb "normális" lett az utak becsillanása (nincs az az érzésed, hogy mindenhol pocsolya van, inkább eső utáni hangulat :) ), alkalmazzák a normalmap-eket, új globális árnyékrendszer (tudod, a pixelhalmok az úton), meg a franc tudja még mi.

Az más kérdés, hogy a fizika szar, az ai szar, az autók textúrája már az UG1-ben is szar (512x512-es vinyl textúrák?!? hagyámábékin!), az MW-ben a tuning is szar (apropó, én úgy gondolnám, hogy más gyártó más tuningcucca más eredményt hoz, nem?), idióta erőviszonyok a verdák között, balfasz autóhangok (annyi a mély benne, hogy egy szakadéknak is elég lenne, de mikor meg lehetett az eredetivel hallgatni, abban szinte egyáltalán nem volt dübörgés), nem törnek a verdák, megsatöbbi.

Ja, és nem annyira hányás az úttextúra! Nézd meg a felezővonalat! már nem három pixel széles, hanem 6 pixel >:-)
dmt szerintem csak az előző rész dobozát matricázzák át...mert nem nyomtatnak új dobozokat, valaki firkant egy "jó kis" képet aláírja paintbrushban a címet, ezt lefénymásolják, és a nyálukkal átcímkézik a régi undergroundos cuccokat..

azért őszintén szólva...a sivár kilátástalan mély depresszió járja át az embert amikor ránéz ezekre a képekre...
Imrepapa Kis túlzással már szinte az is csoda számba megy, hogy nekünk pc-seknek is csinálnak még egyáltalán autóversenyt...
Dieselboy Megint kezdik berakni a műanyag autókat...
Az "elite" autókat remélem nem felejtik el belerakni, mert agyvérzést kapok. És legyen már single játékmódba is rendőri üldözés... ne csk karrier múdban. Érdekesség képpen egy ferrarit is berakhatnának ( eddig minden NORMÁLIS nfsbe volt ferrari) jó ez a tuninng dolog,de csak ésszel...
lamerioni végignézegettem a listát és megint az a csodaBMW lesz a leggyorsabb, persze a lömans kvattrót leszámítva :/
azért megnézném, hogy egy BMW mennyivel gyorsabb egy ferrarinál.

én szívem szerint porsche2-t szeretnék (uazt szép grafikával) vagy egy hasonlót egy komolyabb autómárkával (mondjuk merci?)
arty út textura hányás minősége, automodellek szokásos kinézete ... nem azt mondom, hogy nem irtak át az ug1 óta 1 sort sem a kódban, de 10nél többet biztosan nem ;)

jah, persze azt sem nehéz megjosolni, hogy multi ismét csak race kategoriában lesz, biztosan megoldhatatlan kihivás lenne még1x leprogramozni mondjuk a 3-4. rész autósüldözéseit, nameg, nem is lenne élvezetes egy városban szabadon üldözni egymást a korábbi részek zárt pályái után ...

EA=shit
Imrepapa Meg a Bentley a képek közé, ahogy ígérték...:-)
Stephan san Dodge Charger kéne bele;)
Replay És van RX-7 is, my favourite :)
Imrepapa Bentley?
ChilLeR Hehe, van RX-8, kell! :)
Innentől már rossz nem lehet :P

...kuckuc... :DDD
Kr!2b0 broáf, egy ilyen múltú frencsájztól elvárná az ember, hogy ne dolgozza fel negyedszer(!!) ugyan azt a témát, feltehetőleg ugyan olyan rosszul! Nem hiszem el hogy ne tudnának egy NFS Porsche vagy akár egy Hot Pursuit után egy rendes játékot összehozni. Igazán nagyon szánalmas. Ami pedíg külön taszít, az a multiplatform őrületük.
-=RelakS=-
ez kéremszépen az undeground1 engine :(
Na, ezt a marhaságot meg honnan szedted?!
arty ez kéremszépen az undeground1 engine :(

okádék.

viszont illik majd a tartalomhoz :D
Stephan san Audi Le Mans Quattro (2007)
Engine: 3.5 Liter V10
Max Horsepower: 610 BHP
Max Torque: TBD
0-60 MPH: TBD
Quarter-Mile: TBD
Top Speed: 1 billion mph (estimate)

LoL:D
Fr4G "PC PS2 XBOX GBA GC X360 PS3 PSP NDS MOBIL WII". Ennyibol kitalaltam volna mar hogy NFSrol lesz szo...
Imrepapa Ott is néztem...
HOOOL A BEEEENTLEYYYYY?:-):-)
KD A szalonban. :P
Imrepapa Még mindíg nem találom a Bentleyt...:-(
Azt hiszem csúnyán átvertek minket a cikk írói.
HOL A BENTLEY??????
damaniac82
Vajon össze is lehet majd őket törni?
LOL :D Ez az NFS, kéremszépen...
Speedo Lord_Soth sztem nem ismét a licenszdíj miatt max az üvegek fognak pókhálósodni + a festék lekopni !
Lord_Soth Vajon össze is lehet majd őket törni?
Imrepapa Jó jó, de hol a Bentley??????:-)
max-pain En is ezt akartam kerdezni:) Talan a Chrysler 300C-t neztek annak:)
arsenal
plusz az IGN-nél ezek mint ps3 képek futottak.

Tökmindegy, gondolom a PS3-as és az X360 ugyanúgy fog kinézni, ha nem bénáznak.

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek

Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum