HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2010. július 28. szerda

Avadon: Első Patkánnyal harcoló képek!!!!

Sogun, 15:42 - PC - Játék: RPG - ADATLAP - (8 komment)

(HW Insider) Az amatőr SpiderWebgames betör a minőségi játékpiacra és már készíti is világklasszis szerepjátékát, amelyből egy óvatlan tesztelő büszkén közölt is egy patkányokkal harcolós képet! A kép érdekessége, hogy sokan azt hitték a fórumokon, egyelőre darabokban van még a játék, aztán kiderült, hogy van már játszható alfa.

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Avadon: Első Patkánnyal harcoló képek!!!!
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
fozerl
Kadét

fozerl profilja  fozerl kommentjei 

#8 2010. július 30. 10:00 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Huhhh, Diablósok előnybe.
Serathis
100 hozzászólás! Mazsolafalók már tisztelnek

Küldök emilt Serathis részére  Serathis profilja  Serathis kommentjei 

#7 2010. július 29. 19:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ezeknél minden játékban az első ellenség patkány?
[HW]Sogun
A HW PÁPÁJA

Küldök emilt [HW]Sogun részére  [HW]Sogun profilja  [HW]Sogun kommentjei  Honlap csekkolása

#6 2010. július 29. 14:45 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Remélem forgatható, zoomolható, dönthető a kamera! Nem is kell, ha a játékidő háromnegyedét nem a kamerával való baszkodás teszi ki.
Tök fix a kamera á'la Baldur's Gate. A grafika az übergázból az Avadonnal átment elviselhetőbe, a hangeffektek még vészesek. Mert a Bladesben még felvették a kiccsávó hangját, amint utánozza a kardsüvítést és találatokat.... .. . . .. . . ..... .... nagyon széttúrta a hangulatot. Viszont maga a játékmenet meg igen élvezetes volt. :D
Válasz SecMan #2 hozzászólására
Serathis

#5 2010. július 29. 00:25 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Lehet. Valami sharewarell játszottam. A végén kiderült hogy a megbetegedést az okozta hogy mérgeződött a víz. Meg voltak benne aranyos beszélő pókok.

Blades of Avernum volt.
Zoo
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#4 2010. július 28. 18:06 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

De. Viszont szerintem a Siege of Avernum alatt te a Siege of Avalont érted, az mások munkája.
Válasz Serathis #3 hozzászólására
Serathis

#3 2010. július 28. 17:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Spiderweb. Nem ők csinálják az Avernum meg Exile játékokat? Nekem tetszett a Siege of Avernum.
SecMan
SecMan, a Belső Szentély Őre

Küldök emilt SecMan részére  SecMan profilja  SecMan kommentjei 

#2 2010. július 28. 16:51 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Remélem forgatható, zoomolható, dönthető a kamera! Nem is kell, ha a játékidő háromnegyedét nem a kamerával való baszkodás teszi ki.
VenomWendigo
VenomWendigo, a nagyhírű konzol-Cowboy

VenomWendigo profilja  VenomWendigo kommentjei 

#1 2010. július 28. 15:59 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

De jó. Kezdenek visszajönni az ilyen stílusú cuccok. Örülünk.
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Avadon: Első Patkánnyal harcoló képek!!!!

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek