HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2010. július 29. csütörtök

Dungeon Siege 3: Első Képek és Tízerke

Sogun, 16:09 - PC X360 PS3 - : - ADATLAP - (51 komment)

(HW Insider) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Első dicsőséges Screenshotok a várva várt Dungeon Siege 3-ból!! Minden meg van bocsájtva az Obsidiannak, annyira istenbrutál a minőség. Aki esetleg még nem ismerné a sorozatot, az tudja, hogy IZO felülnézetes, tehát távolról látjuk a partit. A Gas Powerednél csináljanak jobb grafikát és akkor menyország lészend részünk! Annyira jó volt a DS1 és DS2!! Nem ártana egy állatbarát Obsidianéknak sem, mert a Gas Powerednél kétségtelenül imádták a kölyökállatokat, meg mindenféle négy-hat és nyolclábút!!

Dungeon Siege 3: Első TRÉLER!!

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Dungeon Siege 3: Első Képek és Tízerke
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1 2 3
Zoo
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#51 2010. július 30. 16:35 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez így remek, csak éppen azt nem értetted meg, amit írtam. Ettől volt szép ez a beszélgetés.
Válasz psishock #45 hozzászólására
psishock
psishock, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt psishock részére  psishock profilja  psishock kommentjei 

#50 2010. július 30. 16:15 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

több eltérő hobbim is van igen, és függetlenül hogy nem fizikusi szakmát választottam, még szintúgy érdekel a természet azon része is, beszélgetek is eleget a témával konkrétabban foglalkozó ismerőseimmel.
Válasz Shamandalie #48 hozzászólására
[HW]Sogun
A HW PÁPÁJA

Küldök emilt [HW]Sogun részére  [HW]Sogun profilja  [HW]Sogun kommentjei  Honlap csekkolása

#49 2010. július 30. 13:45 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Sogunnak nosztalgiarohama volt abból az időből, amikor még nem csítelve fél óra alatt rohant végig egy másoknak 80 órás hardkór RPG-n. :P Az első rész egyébként nekem is tetszegetett, de félúton ráuntam, a másodikat meg már ki se próbáltam. Az Obsidiant nem értem, miért kalandozik tőle idegen vizekre, mint valami niggerek, minden melót elvállalnak újabban.
Dehát én már a C64-es Champions of Krynn óta cheatelek. :-o Ahol szórakoztató és főleg lehet. :DD

A legjobb játékok azok, amelyek még cheatelt karakterekkel is élvezetesek. Ugyanolyan szuper, ha egy játékban nem kell savegame-hackelni mert kiváló a játék hangulata natúrban is!
Válasz Lord_Soth #35 hozzászólására
Shamandalie
Shamandalie a Pöffeszkedő Gurmula elit alakulat kiképzője

Shamandalie profilja  Shamandalie kommentjei 

#48 2010. július 30. 09:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Egyetertek. Nem fizikus vagy te veletlenul, hogy ilyen ralatasod van a dologra?
Az mar regebben kiderult, hogy a hobbid az elektronika.
Válasz psishock #45 hozzászólására
NightBagoly

Küldök emilt NightBagoly részére  NightBagoly profilja  NightBagoly kommentjei  Honlap csekkolása

#47 2010. július 30. 04:32 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Lord Maelstrom
Lord Maelstrom tábornagy

Küldök emilt Lord Maelstrom részére  Lord Maelstrom profilja  Lord Maelstrom kommentjei 

#46 2010. július 30. 04:03 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

psishock

#45 2010. július 29. 23:16 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ismered te az év, hónap, hét és nap szavainkat? Egy ideje tudjuk mérni az időt.

pontosítva egy ideje tudjuk mérni az idő múlását. Magán az időn nincs mit mérni, mivel az egy fogalom, mindég is volt, mindég is lesz.

Azzal hogy tudjuk mérni az idő múlását még függetlenül nem tudjuk "elhasználni" azt, vagy bármilyen más behatással lenni rá. Van és konstans létezik mindenhol, nem fogy ki/el, nem is alakul újra.

Az "időt" gyakorlatilag a fizikai mozgások és változásfolyamatok egységesített kezelésére találták ki, gyakorlatilag nem is "létezik", csak a maga változás. Így bármilyen változásokat/fizikai mozgásokat képes az ember véghezvinni amíg csak él, "előbb" nem fog elfogyni ha nem osztja be jól, illetve "habzsolna" belőle, mint egy anyagi dologból (sör, kaja), nem tudod sehogy sem azokkal hasonlítani. Ugyanúgy több sem lesz belőle, teremteni sem tud magának, se másnak többet. Bármennyi változást véghez tudunk vinni, csak a képességeinktől és a szándékainktól függ.

Persze te más országban laksz, arra lehet, hogy másképp mennek a dolgok.

globalizálódik az egész világ, ennek egyre kevesebb jelentősége van mindenfelé. :D

Másrészt te nem nem munkaadó vagy véletlenül? A főnököknek szokása azt hinni, hogy az alkalmazottnak úgyis van ideje mindenre, amit ő kigondolt ;)

sajnos a másik végről vagyok rendeltetett, engem alkalmaznak a saját életük megkönnyítésére, alamizsnapénzért cserébe. :)
Válasz Zoo #44 hozzászólására
Zoo

#44 2010. július 29. 22:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Vettem, hogy ez még tőled sem teljesen komoly, azért reagáltam úgy ahogy, de most elbizonytalanítottál. Ismered te az év, hónap, hét és nap szavainkat? Egy ideje tudjuk mérni az időt. Persze te más országban laksz, arra lehet, hogy másképp mennek a dolgok.

A materiális javakat is be lehet osztani, ahogy az időt is el lehet pazarolni. Persze lehet azzal jönni, hogy a pigmeusoknak sok idejük van, míg forintjuk nem sok, de az értetlenkedés lenne. Az idő is véges, ha alanyi jogon jár is mindenkinek valamennyi.

Másrészt te nem nem munkaadó vagy véletlenül? A főnököknek szokása azt hinni, hogy az alkalmazottnak úgyis van ideje mindenre, amit ő kigondolt ;)

@Chiller:

Az egyiknek végtelen ideje van, a másiknak meg pálinkája?! Lassan ideje lenne már nekem is kezdenem valamit ezzel a nyárral.
Válasz psishock #40 hozzászólására
Venefius
Különleges ügynök

Küldök emilt Venefius részére  Venefius profilja  Venefius kommentjei 

#43 2010. július 29. 21:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Én úgy gondolom, hogy ha a megjelenéskor a mostani grafikával jelenik meg a D3 akkor sem lesz csalódás.
1 év múlva nem lesz még akkora grafikai robbanás, hogy ez elavultnak vagy csúnyácskának tűnjön.
Válasz Mr. Chapell #38 hozzászólására
Venefius
Különleges ügynök

Küldök emilt Venefius részére  Venefius profilja  Venefius kommentjei 

#42 2010. július 29. 21:23 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

1.Játékról beszéltem és nem kiegészítésről
2.Nem anyagi bukásról volt szó, hanem elismerésbeliről.
3.Ne állítsad már, hogy a Starcraft, a Diablo, a Diablo II, a Warcraft vagy a WoW a Hype és a rajongóbázis miatt olyan jó, összerakott, élvezetes, sikeres és a Hype miatt akkora az újrajátszahtósági faktoruk.
Biztos a Hype miatt játszanak még mindig milliók az említett játékokkal(most akkor a pontosság kedvéért a WoW-ot hagyjuk ki).
Diablo II 10 éves játék, még mindig nyomulnak vele Single-ben, TCP-n, Lan-ban és B.Net-en eggyaránt.
Starcraft mániát biztos nem kell bemutatnom.
Warcraft-ot is még rengetegen játsszák.

Ez nem véletlen és Hype.
Válasz L3zl13 #28 hozzászólására
ChilLeR
ChilLeR, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt ChilLeR részére  ChilLeR profilja  ChilLeR kommentjei 

#41 2010. július 29. 21:17 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hehe:) Semmi sem végtelen.

Most toltunk viszont sógorral egy kis Erdélyi áfonyapálinka kóstolót (2-2 kör - nagyon finom, és ráadásul vannak benne áfonyaszemek) és megittuk a maradék 2L Harghita sört. :)
Válasz Zoo #39 hozzászólására
psishock

#40 2010. július 29. 21:02 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

gyakorlatilag lazább poénnak szántam a kommentet, nem jöttem rá semmilyen forradalmi spanyol viaszra. De ha már a témánál vagyunk, mondj egy példát rá hogy "elfogyasztod az időt", mivel ugye a pénz és a sör is bizony anyagi formájú fogalom, aminek van mérhető mennyisége és ára, amit meg kell fizetned, illetve dolgozni érte hogy használd.

Az időnél ilyet nem-igen tapasztalni, a meglátásom szerint. Születésed óta folyamatosan van és halálod pillanatáig lesz (számodra nézve, mivel előtted is és utánad is ugyanígy fennáll a helyzet). Folyamatosan, ingyen, kifogyhatatlanul.
Válasz Zoo #39 hozzászólására
Zoo

#39 2010. július 29. 20:54 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A pénz is végtelen és ingyen van, amíg el nem fogy, sőt a sör is. Milyen nagy igazságra jöttél rá!
Válasz psishock #37 hozzászólására
Mr. Chapell

Küldök emilt Mr. Chapell részére  Mr. Chapell profilja  Mr. Chapell kommentjei  Honlap csekkolása

#38 2010. július 29. 20:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

1. Most a grafikáról volt szó. Ha ugyanúgy fog kinézni a játék a megjelenésekor (ha 1 évnél több időről van szó...) mint most, akkor az annyira lesz kevés, mint a DS3 grafja a KÉPEK ALAPJÁN a közeljövőben.

2. Mondj egy olyan folytatást, amit az Obsidian vett át, és a megjelenéskor kevés volt és megbukott :)
Válasz Venefius #25 hozzászólására
psishock

#37 2010. július 29. 19:56 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Egy kis időt nem lehet venni? :)
idő van végtelen és ingyen, ameddig el nem pusztulsz, csak be kell osztanod előtervezett használati egységekre. :)
Válasz ChilLeR #36 hozzászólására
ChilLeR
ChilLeR, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt ChilLeR részére  ChilLeR profilja  ChilLeR kommentjei 

#36 2010. július 29. 19:40 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

+1
Lehet ezekután előkotrom a kettőt is valahonnan, az sajna eddig kimaradt az időmből.
Bár most meg Starcraft2, árgh.

Egy kis időt nem lehet venni? :)
Válasz [HW]Sogun #31 hozzászólására
Lord_Soth
Lord_Soth a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

Lord_Soth profilja  Lord_Soth kommentjei 

#35 2010. július 29. 19:13 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Sogunnak nosztalgiarohama volt abból az időből, amikor még nem csítelve fél óra alatt rohant végig egy másoknak 80 órás hardkór RPG-n. :P Az első rész egyébként nekem is tetszegetett, de félúton ráuntam, a másodikat meg már ki se próbáltam. Az Obsidiant nem értem, miért kalandozik tőle idegen vizekre, mint valami niggerek, minden melót elvállalnak újabban.
Válasz kandurex95 #34 hozzászólására
kandurex95
kandurex95 a Vad Adrenalin Pumpalovak szelidítője

Küldök emilt kandurex95 részére  kandurex95 profilja  kandurex95 kommentjei 

#34 2010. július 29. 17:08 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

jah értem, minden megbocsátva, hogy képesek voltak megfelelő felbontásba kiadni egy semmit mondó trailert? Vagy mit bocsátunk meg? Nem világos...
lewton
Különleges ügynök

Küldök emilt lewton részére  lewton profilja  lewton kommentjei 

#33 2010. július 29. 16:33 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Vicces hogy mar a Fallout: New Vegas-al reklamozzak. Ennyire jo lesz?
psishock

#32 2010. július 29. 16:12 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

jé, felkerült a lap tetejére ismét, minden különösebb változás nélkül a hír. Sogun jobban szeretheti mint gondoltam. :D

szerk: oh, azóta update is megjött. xD

szerk2: Sogun vaz ez vótmá :D. Flat postolta 2-3 hírrel lejjebb
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=278 95
[HW]Sogun
A HW PÁPÁJA

Küldök emilt [HW]Sogun részére  [HW]Sogun profilja  [HW]Sogun kommentjei  Honlap csekkolása

#31 2010. július 29. 13:41 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

"A tárgyrendszere iszonyatosan rossz volt Dungeon Siege-nek.
Igazából nem éreztem azt, hogy most hajtanom kellene a jobb tárgyakat, a kivitelezésük és a felépítésük pedig olyan lagymatag volt, hogy ha megtaláltam egy erősebb, ritkább, egyedi tárgyat akkor sem éreztem, hogy EZAZ!!"

Ez tényleg így volt. Túl sok volt a speckó páncélruha Szett meg istennyila tárgyak tömkelege. Dúskáltunk az itemekben!!!!! :DDDDD

"Másrészt olyan egyhangúvá vált a játék végére a mészárlás és olyan mértékben kellett az italokat inni, hogy az újrajátszás gondolata messzire elkerült."
Viszont extrém hangulatos volt a világ átalakulása, meg a sztori azért nagyon fogott! A pályák se néztek ki vacakul.

"Főleg akkor akadtam ki, amikor az első rész végén a Boss megölése után kiesett egy halom tárgy ami közt már tényleg volt olyan amire felkaptam a fejem, erre megállt a játék és nincs tovább."
:DDDDDDD Az mekkora meglepetés és ledöbbenés volt már!! :DDD

"NEM TUDTAM SEHOGYAN TOVÁBB JÁTSZANI, teljesen parasztvakítás volt az utolsó drop:D "

:DDD micsoda emlékek, aaahh, a Dungeon Siege. Na asszem erre felment a JátékVérCukrom és megint nekimegyek a Darklandsnek otthon, egy-két karakterrel, 5 tagú parti helyett, de most már egy Fekete Herceggel, aki érthetetlen módon iszonyú póverekkel az ereiben született és kiderül róla a Setét Középkorban, hogy Ő lényegében a Földre érkezett egyik pusztító Fekete Angyal. :DDDDDDD

havi minimálbérér' én leszek a Fekete Császár!!

hahahahhhaaaaaaa

A SenkiHuszárok és SenkiKirályok menedéke ez az RPG világ.

..mm..
kár, hogy túl gyorsan 5-10 perc alatt felriadok manapság ebből a régi jó RPG-s nosztalgiarévületből. :D
Válasz Venefius #26 hozzászólására
[HW]Sogun
A HW PÁPÁJA

#30 2010. július 29. 13:34 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Mondjuk, ha az a Diablo 3-al jön egy időben, akkor szerintem bátran be is fejezhetik a munkát, mert kár kiadni :)
Távolról se garancia az Obsidian, hogy jó lesz a Dungeon Siege 3. De nem sokat kavar be a Diablo 3, max eltolja a Dungeon Siege végigtolást 1-2 héttel. Az a baj, hogy sokan a Diablo 3 -at veszik meg és nem kaphat elég vásárlót a DS3. De inkább ne jöjjenek egyszerre. Túl jó játék ahhoz a Dungeon Siege sorozat, hogy elsikkadjon.
Válasz árnymedve #5 hozzászólására
Attila1234
Attila1234, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt Attila1234 részére  Attila1234 profilja  Attila1234 kommentjei 

#29 2010. július 29. 11:42 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Lásd WoW kiegek.

lol
Válasz L3zl13 #28 hozzászólására
L3zl13
Izzószemű nindzsa

Küldök emilt L3zl13 részére  L3zl13 profilja  L3zl13 kommentjei 

#28 2010. július 29. 11:25 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Mondj egy Blizzard játékot ami a megjelenésekor kevés volt és megbukott...
Ez az érv nem működik, mert egy Blizzard játék a hype és a kiterjedt fan tábor miatt akkor is elkerülné a bukást, ha egyébként semmit nem nyújt.
Lásd WoW kiegek.
Válasz Venefius #25 hozzászólására
Netere
Különleges ügynök

Küldök emilt Netere részére  Netere profilja  Netere kommentjei 

#27 2010. július 29. 10:13 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Első képen sziklaperem jobb oldalon ahogy találkozik a két felületi textúra, hát az valami irdatlan. Anno amikor 3d studióval kezdem játszani sikerült így összehoznom a textúrákat. Pedig én nem vagyok olyan nagy textúra kritikus, nem zavar ha nem tűéles, de ha rosszul illeszkedik.... annál nincs rosszabb.
És ennél szebb sziklákat már az Oblivionban is láttunk. Hány éve is volt az?
Oldalak:   1 2 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Dungeon Siege 3: Első Képek és Tízerke

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek