HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2010. július 27. kedd

Free Realms: 30 dollárért örökre tag lehetsz

Dixie Flatline, 17:22 - PC - : - ADATLAP - (7 komment)

A mikrotranzakciókra épülő Free Realms c. MMO játékban nincsenek komoly küldetések vagy vérre menő csaták. Aranyos világba csöppenünk, ahol a mókuskák nem zabálják fel a fiatal madárfiókákat és a harc végén sem esik le a korokodil nagyra nőtt feje, inkább kipukkad mérgében.

Az alapjátékért nem kell semmit sem fizetnünk, viszont ha megtetszik egy pöttyös zebra és hátast szeretnénk faragni belőle, azért pár dollárt kell leszurkolnunk. Mostantól tovább bővűl a fizetési lehetőségek sora, ugyanis a Sony augusztus 2-ig örök tagságot kínál 30 dollárért. Cserébe különféle speciális karakterosztályokat, havi ajándékkosarat, csak tagoknak tárgyakat, egy házikót és diszkont mikrotranzakciós árakat ígérnek. Craig Venterék siethetnének azzal a mesterséges létformával, hogy mielőbb készíthessünk magunknak egy játékbeli zebrát, pöttyöset.

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Free Realms: 30 dollárért örökre tag lehetsz
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
psishock
psishock, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt psishock részére  psishock profilja  psishock kommentjei 

#7 2010. július 29. 16:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

free realms, vagyis a szlogen szerint teljesen "szabad" vagy benne, azt csinálsz amit akarsz (ami természetesen dettó nem fedi a valóságot, de ez már mellékes manapság a marketingnél). Nem pedig az ingyenesség szempontjából értették.
Válasz mucius #6 hozzászólására
mucius
mucius a Szőrmadár kommandó edzője

Küldök emilt mucius részére  mucius profilja  mucius kommentjei  Honlap csekkolása

#6 2010. július 29. 07:06 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

free, de fizess érte. :D ok
Dante
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Dante részére  Dante profilja  Dante kommentjei  Honlap csekkolása

#5 2010. július 28. 09:03 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez a FreeRealms szűk egy hétig érdekes, de aztán érdektelenségbe és unalomba fullad...
Zoo

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#4 2010. július 28. 07:16 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Megtettem. Ezúttal feldolgozni is sikerült.
Válasz I.C.ram #3 hozzászólására
I.C.ram
Topimaci felderítőszázad taktikai tisztje

Küldök emilt I.C.ram részére  I.C.ram profilja  I.C.ram kommentjei 

#3 2010. július 28. 06:07 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Szerintem olvasd el megint Factor007 hsz-át :)
Válasz Zoo #2 hozzászólására
Zoo

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#2 2010. július 27. 21:37 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

http://eu.battle.net/sc2/en/launch?ref=/sc2/index
Válasz Factor007 #1 hozzászólására
Factor007
100 hozzászólás! Mazsolafalók már tisztelnek

Küldök emilt Factor007 részére  Factor007 profilja  Factor007 kommentjei 

#1 2010. július 27. 21:29 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hogy kihalt a HW. Csak nem megjelent valami játék valahol a hóviharban? Komolyan nem értem...
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Free Realms: 30 dollárért örökre tag lehetsz

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek