HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2010. július 27. kedd

Dungeon Siege 3 trailer

Dixie Flatline, 16:57 - PC X360 PS3 - : - ADATLAP - (20 komment)

A bérmunkából élő Obsidian Entertainment egy hónapja jelentette be, hogy elnyerték a Dungeon Siege 3 készítésének jogát. Talán csurran cseppen végre valami az ex Black Isle fejes, Feargus Urquhartnak és csapatának, gondoltam, de az első, bemutató trailert látva minden reményem szertefoszlott, hogy valaha is újra büntetni fognak. Ez lesz az a játék, mely egy évben jelenik meg a Diablo 3-mal.

Dungeon Siege 3 trailer

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Dungeon Siege 3 trailer
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
fozerl
Kadét

fozerl profilja  fozerl kommentjei 

#20 2010. július 29. 09:57 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

képek meg nekem már nem jönnek be regisztrálás nélkül.
de igen, viszont tessék, feldobtam képmegosztóra:

http://i26.tinypic.com/16746mc.jpg
http://i27.tinypic.com/2ldktoo.jpg
http://i25.tinypic.com/dgs8xy.jpg
Az első kép brutál jó néz ki.
Válasz psishock #17 hozzászólására
fozerl
Kadét

fozerl profilja  fozerl kommentjei 

#19 2010. július 29. 09:56 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Arra, hogy a játék létezik, jó ahhoz egy ilyen videó. Nem kell hú de nagyon brutál valami mert akkor meg mindenki azt szajkózza "nem erre számítottam".
TmGergo
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt TmGergo részére  TmGergo profilja  TmGergo kommentjei  Honlap csekkolása

#18 2010. július 28. 23:52 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Válasz Seaman #14 hozzászólására
psishock
psishock, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt psishock részére  psishock profilja  psishock kommentjei 

#17 2010. július 28. 15:43 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

képek meg nekem már nem jönnek be regisztrálás nélkül.
de igen, viszont tessék, feldobtam képmegosztóra:

http://i26.tinypic.com/16746mc.jpg
http://i27.tinypic.com/2ldktoo.jpg
http://i25.tinypic.com/dgs8xy.jpg
Válasz radical #16 hozzászólására
radical
radical a Rettentően Ijesztő Csirkemalacok idomára

radical profilja  radical kommentjei  Honlap csekkolása

#16 2010. július 28. 09:43 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ez a trailer egy vicc. képek meg nekem már nem jönnek be regisztrálás nélkül.
Rpa
Egyre finomabb a kolbászos pörkölt

Rpa profilja  Rpa kommentjei 

#15 2010. július 28. 08:35 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Á, a jó öreg "minden info nélkül határozottan temetem/fikázom" (tm) hozzáállás. A "trailer" tényleg gáz, gyanítom valamit nagyon gyorsan kellett dobni. Szerencsére köze nincs ahhoz, hogy milyen lesz a játék: erről még fogalmunk sincs.

Az egyest nem szerettem, túl egyszerű karakterfejlesztés, idióta AI. A kettes már egész kellemes lett. Meglátjuk.

Mellesleg az, hogy egy évben jön a D3-mal, még előnyére is szolgálhat, ha pár hónappal korábban: lehet, hogy a népek ezzel enyhítik majd a várakozás fájdalmait.
Seaman
Padavan

Küldök emilt Seaman részére  Seaman profilja  Seaman kommentjei 

#14 2010. július 27. 23:02 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Basszus linkeljétek már ti milyen trailert néztek.

Mert látom már temetik hogy ilyen graffal 2011-ben (nem is ingame szinte semmi ez a videó nagy 0 nincs is a gameből semmi benne) meg stb.

Amúgy grat annak aki ilyen szánalomból bármit is levon.
Soha nem értettem ilyen "videók" mire jók.
psishock

#13 2010. július 27. 22:21 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

tyű, ez nagyszerűen néz ki, pont amilyenre számítottam. Izometrikus 3d jóság. ^_^ Belegondolok, hogy mozgásban milyen jófajta és sebes akciózás lesz.
Válasz Lord_Soth #12 hozzászólására
Lord_Soth
Lord_Soth a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

Lord_Soth profilja  Lord_Soth kommentjei 

#12 2010. július 27. 22:15 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

3 krémes
http://www.psicocine.com/noticias/trailer-e-imagenes-de-dungeon-s iege-iii/
psishock

#11 2010. július 27. 21:44 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

a Dio3-mal egy évben dobják ki
?

optimizmus a köbön. :D Én a dióra 2012-2013 körül tippeltem volna.
Válasz blade0012 #10 hozzászólására
blade0012
Már le tud nyomni 10 fekvőtámaszt

blade0012 profilja  blade0012 kommentjei 

#10 2010. július 27. 21:33 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nem feltétlenül gáz és bukta, hogy a Dio3-mal egy évben dobják ki, ez megjelenik konzolokra is, ami már magában elég lehet ahhoz, hogy megtérüljön a fejlesztés.
Cartwright
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt Cartwright részére  Cartwright profilja  Cartwright kommentjei 

#9 2010. július 27. 21:31 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nekem mindkét Dungeon Siege bejött és végigtolva. Alig várom már ezt a harmadik részt. Tök érthetetlen a tréler, de sokszor a hívek már gyomorhangokon hörögve is megértik egymást.

Jöjjön csomó ellenfél, lehessen mászkálni teherhordó szamárral - lehessen etetni a kölyök házi szamarat meg a kölyök házi skorpiót kincsekkel, hogy megnőjenek - és onnantól bármi jöhet. Kell egy csomó felfedezhető erdő meg dungeon meg rom, plusz beszerezhető fegyverszettek, muris NPC-k, bájos hangú csajszi NPC-k és a lényegen úgyse tudnak változtatni sokat, nem?

Dungeon irtás non-stop. Értően kell összehozniuk az elhagyatott helyeket, hogy megborzongassa az embert a mozgolódó bokrokból előtörő veszedelem rémképzete, utána nyert ügyük van.

Ja és valamelyik részben orbitálisan elkúrták az 'Auto-mapet' amitől ahányszor ránéztem, mindig összezavarodtam, hogy most merre is van észak?? Pont az ellenkezőjét érték el vele: folyton eltévedtették az embereket. :DDDDDDD
2 Ben talán.

Igen, legyen málhás ősz vér is!!!!!!!!!! Akit UV Bullá lehet leveluppolni!!!
Válasz [HW]Sogun #7 hozzászólására
psishock

#8 2010. július 27. 19:01 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

az az 1. nek az online multiplayer pályarésze lehetett ha jól emléxem. Pont az volt a lényege is a labirintusnak, hogy problémád legyen belőle kitalálni, de pont azért volt érdekes. Más eltévedésre nem nagyon emlékszem benne (valljuk be, azért elég lineáris menetirány volt mindenhol, leszámítva a titkos járatokat, titkos pályákat amit ide-oda elrejtettek). Mind kettő részt imádtam természetesen, függetlenül hogy az 1. jobban el volt találva a számomra. A játékmotor is isteni volt.
Válasz [HW]Sogun #7 hozzászólására
[HW]Sogun
A HW PÁPÁJA

Küldök emilt [HW]Sogun részére  [HW]Sogun profilja  [HW]Sogun kommentjei  Honlap csekkolása

#7 2010. július 27. 18:54 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nekem mindkét Dungeon Siege bejött és végigtolva. Alig várom már ezt a harmadik részt. Tök érthetetlen a tréler, de sokszor a hívek már gyomorhangokon hörögve is megértik egymást.

Jöjjön csomó ellenfél, lehessen mászkálni teherhordó szamárral - lehessen etetni a kölyök házi szamarat meg a kölyök házi skorpiót kincsekkel, hogy megnőjenek - és onnantól bármi jöhet. Kell egy csomó felfedezhető erdő meg dungeon meg rom, plusz beszerezhető fegyverszettek, muris NPC-k, bájos hangú csajszi NPC-k és a lényegen úgyse tudnak változtatni sokat, nem?

Dungeon irtás non-stop. Értően kell összehozniuk az elhagyatott helyeket, hogy megborzongassa az embert a mozgolódó bokrokból előtörő veszedelem rémképzete, utána nyert ügyük van.

Ja és valamelyik részben orbitálisan elkúrták az 'Auto-mapet' amitől ahányszor ránéztem, mindig összezavarodtam, hogy most merre is van észak?? Pont az ellenkezőjét érték el vele: folyton eltévedtették az embereket. :DDDDDDD
psishock

#6 2010. július 27. 18:03 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

hát, egy "láttuk már", kicsit nagyobb fallout3 dlc-nek néz ki. Nem úgy tűnik, hogy annyira törték volna magukat a klasszikusabb Black Isle Studios-féle aprólékos és kreatív kidolgozására. De ezért is mondom hogy előbb majd meglátom, majd aztán vélekedek. Az eddigi lekövetkeztetés az eddig látottak/olvasottakból van. Azok meg azt mondják, hogy remélhetőleg rendes iparosmunka lesz, de semmi "über kiemelkedő", ugye.

Amúgy a grafika egyike a legutolsó szempontnak mondjuk ha egy falloutot veszek szemügyre, sokkal inkább a belső, és az RPG rendszer ami érdekel.
Válasz Zoo #5 hozzászólására
Zoo

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#5 2010. július 27. 17:54 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

független hogy nyilván nem lesz valami über dobás, ami bizakodásra adna okot.

Miért "nyilván nem"?

Mármint azon kívül, hogy direkt szar lesz, konzolbuta, valamint a grafika 2010-ben kevés.
Válasz psishock #4 hozzászólására
psishock

#4 2010. július 27. 17:50 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

azon felül majd akkor vélekedek róla ha kipróbáltam. :D
Eleve nagy fallout fan vagyok, így eleve jó pontozással indul nálam, független hogy nyilván nem lesz valami über dobás, ami bizakodásra adna okot.
Válasz Riplakoidase #3 hozzászólására
Riplakoidase

Küldök emilt Riplakoidase részére  Riplakoidase profilja  Riplakoidase kommentjei  Honlap csekkolása

#3 2010. július 27. 17:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

még ha csak ez lenne vele az egyetlen probléma. :)
Válasz psishock #2 hozzászólására
psishock

#2 2010. július 27. 17:31 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

én is azon röhögtem, New Vegassal dicsekszenek, amikor még közel nincs is kint.
Válasz Netere #1 hozzászólására
Netere
Különleges ügynök

Küldök emilt Netere részére  Netere profilja  Netere kommentjei 

#1 2010. július 27. 17:22 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Akkor ez módszeres öngyilkosság. Mondjuk nekem egyik DS sem jött be. A new vegas-sal meg nem dicsekednék
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Dungeon Siege 3 trailer

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek