HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2010. július 27. kedd

Digital Reality: Nadirim Karakter Klasszok!!

, 11:21 - PC - Játék: Online - ADATLAP - (19 komment)

(HW Insider) A magyar Digital Reality nyilvánosságra hozta Online-RPG játékának karakter klasszait. A Nadirim ingyenes lesz. Erre tessék.

Az Örök Napfény Birodalmában kezdünk egyszeri kalandozóként. A hely érdekessége, hogy sose nyugszik le a nap, ami valószínűen marhára idegesítheti a denevéreket, akik emiatt folyton Neo-napszemüvegben repkednek el a turbányosok feje felett.

Az Öreg Kalifa feláldozta életét - halálra ette magát epres-tejszínhabos-pisztáciás-csokikrémes-mákosgubával - így az istenek megengedték országának, hogy a Nap a zeniten  maradjon. Közben a gonosz Nadir Nagyúr, a Sötétség Fejedelme meg a sötétségben raboskodik.

Izé.. de hol van sötétség, ha mindig süt a nap? Hát a birodalom határán kívül! Merre máshol? Egyébként meg: nehogy már egy Sötétség Nagyúr pont a sötétségben raboskodjon, amely alapvető éltető eleme kellene legyen, lévén ott érzi otthon magát és nemis kell neki napszemüveg, ugye..

Szóval szerintünk tök jól elvan Nadir, csak éppen megfájdult foga a Kalifa hamvas-bögyös dögös bombázó Hottie leányára és azért lett annyira nyűgös.

100 év telt el. Az emberek már dögunalomig sütkérezték magukat és mindenki csudálatosan napbarnított lett.  Az UV sugárzás mértéke sose érte el a megengedettnél magasabb mértéket. Ettől függetlenül az emberek kezdték elveszteni hitüket a Jóban és Nadir Nagyúr mesterkedései folytán a sötétség lassan-lassan visszalopózkodott hitvány kis szíveikbe.

Lám-lám mennyire nem kell ezután csodálkozni, hogy a Nap megrendült eddig fennen trónoló pozíciójában és szép komótosan elkezdett csúszni lefele.
- Óhh-jaj, mi lesz velünk? - siránkoztak a szerencsétlen kecskepásztorok és kétségbeesetten rágcsálták a balhafű szálait.

Azon se kellene ledöbbenni ezután, hogy előszivárogtak a Hatalmas Dzsinn Nadir Nagyúr első gonosz szolgálói a miazmatikus feketeségből. És akkor megjelent a környéken.. egy.. titokzatos.. fekete köpenyes.. háromkerekű dobozos biciklivel furikázó Pokoli Fagyiárus!!!!!!

- Óh, jaj, végzet és végromlás! Mi lesz velünk?? - ríttak a nyomorult sorsú kecskepásztorok. Közben persze vigyorgó kétpofára habzsolták a hatgombócos pisztáciafagyit.

Aztán egy Jószellem álmot küldött horkoló Főhősünk fülébe:
- Hát majd te barátocskám egyszer felkesz reggel korán, normális időben, úgy fél-öt körül, mikor a Kecskék még nem Nyekeregnek, és nekivágsz a világrengető kalandnak! A Birodalom hősies megmentőket vár! Légy te az elsők között!!
Thx, lewton!

Kecske Redux:

A kövér göblyös Mákmezőn kevély Kecske lépeget!

Add vissza a pokrócom!!

Motorkecske

Afrikai Törpicsek Kecske (pigmy)

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Digital Reality: Nadirim Karakter Klasszok!!
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
TmGergo
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt TmGergo részére  TmGergo profilja  TmGergo kommentjei  Honlap csekkolása

#19 2010. július 28. 23:40 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

éjszaka is süt, baj?
hat, en reszemrol mindig is sokkal jobban birtam, ha nappal nem jon fel a nap, mintha ejjel nem megy le
mondjuk sokakat az elso ugyanannyira - vagy jobban - zavar, mint a masodik

@Cartwright
my thoughts, definitely :)
Válasz Kecske #17 hozzászólására
daf182
Egyre finomabb a kolbászos pörkölt

daf182 profilja  daf182 kommentjei 

#18 2010. július 28. 22:28 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

az ejszakai vilagossag marhara nem vicces, szazszor inkabb a nappali sotetseg

Ezzel a huszárvágással oldották meg, hogy ne legyen napszak váltás :]

nekem is ez jutott eszembe :) így ez nem bug hanem feature :D
Kecske
Kecske, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Kecske részére  Kecske profilja  Kecske kommentjei 

#17 2010. július 28. 09:34 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ott olyan tikkasztó a nap, hogy sose hagyja abba, éjszaka is süt, baj?
Válasz TmGergo #13 hozzászólására
Cartwright
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt Cartwright részére  Cartwright profilja  Cartwright kommentjei 

#16 2010. július 27. 20:09 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ezzel a huszárvágással oldották meg, hogy ne legyen napszak váltás :]
Válasz TmGergo #13 hozzászólására
Cartwright
Harci szőrzet elemző

#15 2010. július 27. 20:08 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Mikorlehetmárjáccani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HARGGHH
iratkozz fel a bétára.
http://nadirim.com/
Már fel vagyok. Kétszer is :D
Válasz Drayman #14 hozzászólására
Drayman
Man in Black élenjáró ügynöke

Küldök emilt Drayman részére  Drayman profilja  Drayman kommentjei 

#14 2010. július 27. 20:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

iratkozz fel a bétára.
http://nadirim.com/
Válasz Cartwright #12 hozzászólására
TmGergo
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt TmGergo részére  TmGergo profilja  TmGergo kommentjei  Honlap csekkolása

#13 2010. július 27. 19:59 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Cartwright
Harci szőrzet elemző

#12 2010. július 27. 19:28 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Kecske

#11 2010. július 27. 16:33 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

van karaván mester osztály. örülök, hogy hivatalosan is gondoltak a goldfarmer altokra, ez szerintem MMO történeti jelentőségű, ne bagatelizáljuk el! És a mienk!
Válasz goq666 #10 hozzászólására
goq666
goq666 a Rettentően Ijesztő Csirkemalacok idomára

Küldök emilt goq666 részére  goq666 profilja  goq666 kommentjei  Honlap csekkolása

#10 2010. július 27. 16:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A kecskékhez a bőszült Rinónak is lesz 1-2 szava:

Hacsak nem állja útját egy felbérelt gyilkos

Ha az asszaszin bicskája beletörik, a gladiátor közbelép

(: gáz lett a szöveg, de a nagyok is így kezdték :)
Attila1234
Attila1234, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt Attila1234 részére  Attila1234 profilja  Attila1234 kommentjei 

#9 2010. július 27. 15:44 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

http://www.youtube.com/watch?v=F26H5n7tRFw
Jacek
Őrmester

Küldök emilt Jacek részére  Jacek profilja  Jacek kommentjei 

#8 2010. július 27. 15:15 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

az utolso topicsek kecsek uber:) siman kene otthonra:D
Kecske

#7 2010. július 27. 14:38 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

négerrel lehet lenni?
és fekete kecskével?

és a kettővel együtt? (és vajon ki van felül? te kis malac!!)
Válasz einatis #3 hozzászólására
Kecske

#6 2010. július 27. 14:37 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

I just leave this here.

Válasz mikkamakka #5 hozzászólására
mikkamakka
mikkamakka, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt mikkamakka részére  mikkamakka profilja  mikkamakka kommentjei  Honlap csekkolása

#5 2010. július 27. 12:42 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Kecskenek avatar tulkinalat!
:D
Válasz Strato #4 hozzászólására
Strato
Strato, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Strato részére  Strato profilja  Strato kommentjei  Honlap csekkolása

#4 2010. július 27. 11:54 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Kecske megkapta a 15 perc hírnevét a HW-n. :)
einatis
Megkóstolta a szalonnát

Küldök emilt einatis részére  einatis profilja  einatis kommentjei 

#3 2010. július 27. 11:48 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

négerrel lehet lenni?
Mr.Death
Felderítő

Mr.Death profilja  Mr.Death kommentjei  Honlap csekkolása

#2 2010. július 27. 11:31 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nef Tir
goq666
goq666 a Rettentően Ijesztő Csirkemalacok idomára

Küldök emilt goq666 részére  goq666 profilja  goq666 kommentjei  Honlap csekkolása

#1 2010. július 27. 11:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Reméljük a fent vázolt Herri Potter-szerű sztorinál zúzósabb lesz a játékban.

Montain Goat rulz!
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Digital Reality: Nadirim Karakter Klasszok!!

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek