HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2010. március 11. csütörtök

Mafia 2: Játékmenet videók és krémek

, 09:35 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (20 komment)

(HW Insider) 15 órányi játékidőt kínál a polírozás alatt álló Mafia 2. Játékmenet videók itt és itt tekinthetők meg.
Thx, TnS!

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Mafia 2: Játékmenet videók és krémek
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
Vajk
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Vajk részére  Vajk profilja  Vajk kommentjei  Honlap csekkolása

#20 2010. március 13. 21:55 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Mint mondtam, már régen volt, de ha a Mafia billentyűvel nehéz volt, akkor 100, hogy közel sem volt olyan ótvar primkó, mint a GTA-k eddigi bármelyik része ebből a szempontból.
Válasz arty #19 hozzászólására
arty
A Morzsológyomrú Rohamgiliszták jó útra térítője

arty profilja  arty kommentjei 

#19 2010. március 13. 10:21 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

vajk: igen, az billentyűvel nehéz volt, kormánnyal pedig élvezetes. de hogy komolyabb, mint a mai gta4-é? nemigazán :) a gta-t a mafia a maga korában alázta, de azóta sok év eltelt és jöttek új, jobb részek ...

TPZ: az hogy van 1-1 kivétel, aki egy sanbox autóst kormánnyal játszik 1 dolog. a túlnyomó többség pécén fullgáz, fullfék, fulljobbra, fullbalra billen nyomja, ha valaki miatt árkádositani kell, azok ŐK.

rohatt pécések!
TPZ
Felderítő

TPZ profilja  TPZ kommentjei 

#18 2010. március 12. 18:11 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Arra gondolsz, hogy analog karral lehet irányítani az autót, meg analog gombbal gázt adni, fékezni, míg nyomkodja mindenki pc-n a vagy padlógáz vagy padlófék kurzorgombokat? Én is inkább billentyűről akarok játszani autóversenyt.
Nem, arra gondolok, hogy ha vezettél már 50 éves amerikai autót, akkor tudod jól, hogy a videón látható jelenetekben a fizika elég megengedőn viselkedik a sofőrrel szemben. Ha nem, akkor is sejtheted. Az irányitás tehát - ha úgy tetszik - árkádosabb, az első rész meglepően korrekt realizmusához mindenképpen. Most vitatkozhatunk azon, hogy a konzolos tömegek elvárásainak van-e köze ehhez, de felesleges, mert szerintem van, az ellenkezőjéről meggyőzni pedig nem tudsz.

Analóg karral még nem vezettem, biztos jó lehet, de én azt a régimódi elvet vallom, hogy az autót alapvetően kormánnyal és pedálokkal irányítjuk, én, ha megengeded, maradok is ennél a megoldásnál.
Válasz zephyr #10 hozzászólására
Vajk

#17 2010. március 12. 11:29 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hát lehet, hogy én voltam anno a béna, de nekem - főleg a versenypályás küldi alatt - eléggé úgy jött le, hogy kissé komolyabb vezetési modell van a cucc alá rakva, mint GTA megoldása...
Válasz arty #14 hozzászólására
Shamandalie

Shamandalie profilja  Shamandalie kommentjei 

#16 2010. március 12. 08:20 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Na ez sem fog futni nalam, de legalabb jonne PS3-ra akkor mar. :PP
A játék multiplatform, csak PC-re kiadni egy ennyi munkával járó játékot, minden lenne csak nem rentábilis.
Azert gondoltam, hogy PC only, mert a hir fejleceben is csak a PC cimke szerepel.
Amit irtal azt pedig jo hallani, addigra megtanulok celozni is a dualshock-kal. :D
Válasz zephyr #4 hozzászólására
TmGergo

Küldök emilt TmGergo részére  TmGergo profilja  TmGergo kommentjei  Honlap csekkolása

#15 2010. március 12. 02:07 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

most akkor - ha jol ertem - megis csak szar lesz a jatek?

15+ orat csak azzal el fogok tolteni, hogy korbe-korbe furikazok a varosban es kozben egyutt dudolom a soundtrackkel, hogy
tudu-tu-tu-tu-tudu tudu-tu-tu-tu-tudu tudu-tu-tu-tu-tudu tudu-tudu-tu-tu
tudu-dum dum-dum-dum tum-tum tum-tum tudu-du-du-du-du dum
arty

arty profilja  arty kommentjei 

#14 2010. március 11. 21:24 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

a maffiában sem volt rá szükség és a gta-t is játszhatod kormánnyal
most akkor egyikőnk se mondott semmit!! :PPP

15 orányi játékidő meg nudli. gta4-et 40-45 óra alatt jászottam végig, miközben nem is nagyon mentem a mellékvágányokra!
Válasz Vajk #12 hozzászólására
Lord_Soth
Lord_Soth a Szöszmögélő Pömpenyulak Szent körömreszelőjének Őre

Lord_Soth profilja  Lord_Soth kommentjei 

#13 2010. március 11. 20:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

15 óra??? Erről ez jut eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=vcsAdtxuH8k#t=1m55s
Vajk

#12 2010. március 11. 19:45 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Én spec kormánnyal játszottam az eredeti Mafiát, míg a GTA4-ben erre távolról sem volt szükség. ;P
Válasz zephyr #10 hozzászólására
Mr.Death
Harci szőrzet elemző

Mr.Death profilja  Mr.Death kommentjei  Honlap csekkolása

#11 2010. március 11. 19:10 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Attól még nem robbanyik fel az ótu, ha legépfegyverezik :) Volt az állítólagban és busted lett. :D

De_várom. :)
Nem mindegy mekkora gépfegyverrel lősz rá :D
http://www.youtube.com/watch?v=GyJdSTKWNOg

A játékot meg várom :)
Válasz Cartwright #8 hozzászólására
zephyr

Küldök emilt zephyr részére  zephyr profilja  zephyr kommentjei  Honlap csekkolása

#10 2010. március 11. 18:56 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A másik, hogy
konzolosították
az autóvezetést. Nagy kár.
Arra gondolsz, hogy analog karral lehet irányítani az autót, meg analog gombbal gázt adni, fékezni, míg nyomkodja mindenki pc-n a vagy padlógáz vagy padlófék kurzorgombokat? Én is inkább billentyűről akarok játszani autóversenyt.
Válasz TPZ #6 hozzászólására
Dieselboy
Különleges ügynök

Küldök emilt Dieselboy részére  Dieselboy profilja  Dieselboy kommentjei 

#9 2010. március 11. 18:23 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

15 óra nagyon keskeny.
nagyon sok mellékes tartalommal kell megölteniük, mer az h. maffia 2 a neve, nem jelenti azt h. félváról vehetik a storyt a készítők.
a gta 4nél kb 40 óra játékidőnél járok...
és igen is játékidőben összelehet hasonlitani a 2 gamet, ha másban nem is.
Cartwright
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt Cartwright részére  Cartwright profilja  Cartwright kommentjei 

#8 2010. március 11. 17:28 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Attól még nem robbanyik fel az ótu, ha legépfegyverezik :) Volt az állítólagban és busted lett. :D

De_várom. :)
n0k0m
Izzószemű nindzsa

n0k0m profilja  n0k0m kommentjei 

#7 2010. március 11. 16:06 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Remelem a 15 orat valami nagyon foszal atfutasara irtak. Ezekutan meggondolom, hogy megveszem e elso nap.
TPZ
Felderítő

TPZ profilja  TPZ kommentjei 

#6 2010. március 11. 15:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Két eset van: az egyik, hogy ezek sem vezettek még régi autót, de ezt az első rész ismeretében elvetném. A másik, hogy
konzolosították
az autóvezetést. Nagy kár.

Egyébként fasza nagyon!
Peace
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt Peace részére  Peace profilja  Peace kommentjei 

#5 2010. március 11. 13:15 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

15 óra.... :'(

Lehet rosszul emlékszem, de az első rész mintha jóval tovább tartott volna. Mondjuk lehet napokig bohóckodtam a város feltérképezésével. Na sebaj. A Mafia nálam mindig is dobogós marad, szóval iszonyatosan várom a folytatást is. Reméltenykedtem egy márciusi megjelenésben, elég rossz hír volt a késés bejelentése.
zephyr

Küldök emilt zephyr részére  zephyr profilja  zephyr kommentjei  Honlap csekkolása

#4 2010. március 11. 10:42 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A játék multiplatform, csak PC-re kiadni egy ennyi munkával járó játékot, minden lenne csak nem rentábilis.
Válasz Shamandalie #2 hozzászólására
Damoqles
Man in Black élenjáró ügynöke

Küldök emilt Damoqles részére  Damoqles profilja  Damoqles kommentjei  Honlap csekkolása

#3 2010. március 11. 10:26 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

15 órányi játékidőt kínál a polírozás alatt álló Mafia 2

Hú, akkor a kész játék még hosszabb lesz!

Komolyra fordítva, ez imádnivalónak ígérkezik. Irritáló főhőspofa ide vagy oda.
Shamandalie

Shamandalie profilja  Shamandalie kommentjei 

#2 2010. március 11. 10:16 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Piistii
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt Piistii részére  Piistii profilja  Piistii kommentjei 

#1 2010. március 11. 09:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

nagyon pofásan néz ki
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Mafia 2: Játékmenet videók és krémek

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek