HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2010. március 10. szerda

Crysis 2: New York romokban

Dixie Flatline, 13:57 - PC PS3 - Játék: Akció - ADATLAP - (23 komment)

() Tegnap nyitotta meg kapuit a 2010-es Játékfejlesztői Konferencia (GDC), melynek keretében kiosztották a lassan mindenféle játék kiszolgálására alkalmas CryEngine 3 brossúráját. Az InCrysises jányok rögtön ki is bányásztak egy új képet, amin főhősünk épp a gesztenyeárussal alkudozik. Egészen profi lett a gesztenyeárus néni.

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Crysis 2: New York romokban
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
Zoo
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#23 2010. március 12. 16:32 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

csak gondoljunk bele minden álszenteskedést félretéve,

Sajnos én a gyakorlatban is "álszenteskedem", mégis tudok játékokat választani. Nem is értem hogyan csinálom, ez valami Marvel-féle szupererő lehet. Keressetek áprilistól az újságárusoknál!
Válasz pme #21 hozzászólására
zephyr

Küldök emilt zephyr részére  zephyr profilja  zephyr kommentjei  Honlap csekkolása

#22 2010. március 12. 16:19 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

OFF

sztem a warez visszaszorítása még jobban odavágna az eladásoknak, csak gondoljunk bele minden álszenteskedést félretéve, h csak a trélerek alapján vagy youtube gameplayekből meg netes cikkekből tudnánk "belekóstolni" a hőn áhított játékba... meg konzolra is éppen úgy létezik warez, mint pcre :)

nem teljesen idevág, de egy barátom amatőr zenei producerként a saját kezével töltötte fel warezoldalakra a debüt albumját h megismerjék az emberek, láss csodát most már 20-40ezret kap csak egy buliért amin játszik plusz épp tárgyal egy kiadóval... :)

ON
Minden elismerésem haverodé, de ne hasonlítsuk össze a 20millás költségvetésű játékokat, egy zenekaréval, akik valószínűleg lelkesek és sokat dolgoztak rajta, de valószínűleg nem kerülne 20 millió dollárba (4 milliárd Ft) a felvétel, se az az idő, amíg kiizzadja magából.

A zeneipar teljesen más voanalakon halad, jelenleg a koncertezséből több pénzt tudnak szerezni, a lemezeladás sem rossz üzlet, de ebből itthon is csak a nagyok élnek.

Konzoliparban meg van warez (ps3 kivételével), csak az arányok mások, ne kezdjük el sokadjára ugyanazt a lemezt, hogy "vajon miért fejleszt mindenki konzolra?". Ez nem pofára megy, meg kedv kérdése, hanem a mostani játékok fejlesztése részletességük okán rengeteg pénzt felemészt. Az új God of War III 44 millió dollárba került, és az a cég _belsős_ címe, minden supportot meg tudtak adni hozzá házon belül. Ennek a költségnek pedig meg kell térülnie.
Válasz pme #21 hozzászólására
pme
Epertorta-radar kezelő

pme profilja  pme kommentjei 

#21 2010. március 11. 13:59 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

OFF

sztem a warez visszaszorítása még jobban odavágna az eladásoknak, csak gondoljunk bele minden álszenteskedést félretéve, h csak a trélerek alapján vagy youtube gameplayekből meg netes cikkekből tudnánk "belekóstolni" a hőn áhított játékba... meg konzolra is éppen úgy létezik warez, mint pcre :)

nem teljesen idevág, de egy barátom amatőr zenei producerként a saját kezével töltötte fel warezoldalakra a debüt albumját h megismerjék az emberek, láss csodát most már 20-40ezret kap csak egy buliért amin játszik plusz épp tárgyal egy kiadóval... :)

ON
Zoo

#20 2010. március 11. 13:06 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ne kelljen még egyszer leírnom ugyanazt! (Mégis meg fogom tenni...) Természetesen nem arra céloztam, hogy ez nem a warez miatt is csökkenő eladások miatt van.

Éppen azt írtam, hogy ez legfeljebb hosszú távon működhetne, ami csekély motiváció a szereplőknek, a Microsoft pedig egy ideje már rendelkezik saját konzollal. Másrészt mindig felmerül a kérdés: vajon a warez nehezítése megtöbbszörözné-e a PC-s eladásokat? Mert ebben senki sem lehet teljesen biztos. A legnagyobb piacok manapság már konzolorientáltak, az oroszoktól, ázsiaiktól (nem a japánoktól!) pedig hiábavalónak tűnik egyelőre drasztikus "kifehéredést" várni. Maradtak hát az egyre "konzolosabb" németek?
Válasz TerekG #19 hozzászólására
TerekG
Topimaci felderítőszázad taktikai tisztje

TerekG profilja  TerekG kommentjei 

#19 2010. március 11. 12:57 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

és miért nem érdeklődnek a PC-s piac iránt?
Válasz Zoo #18 hozzászólására
Zoo

#18 2010. március 11. 11:54 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

egyébként cseles megoldás lenne, ha mondjuk az újgenerációs, mondjuk dx12-es kártyáknak eleve szerves része lenne egy DRM chip... nyilván ez sem old meg mindent, de legalább szívatja a népet.

Ezzel csak az a baj, hogy anny DX12-es játék úgysem lenen PC-re, amennyivel ezt el lehetne terjeszteni, továbbá nyilván a hardvergyártóknak sem áll érdekükben a saját eladásaikat egy ilyen megoldással szabotálni. Szóval ez olyan összefogást feltételezne a háttérben, amennyire már senki sem érdeklődik a PC-s piac iránt...
Válasz TerekG #17 hozzászólására
TerekG
Topimaci felderítőszázad taktikai tisztje

TerekG profilja  TerekG kommentjei 

#17 2010. március 11. 10:45 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Egyebkent nem ertem, miert nem oldjak mar meg valahogy ezt a pc feltoros mokat valami netes regisztralos vagy nem tudom milyen modszerrel. Ertheto, hogy a fejlesztok miert konzolra dobaljak a jatekokat csak neha van olyan amirol nem szivesen maradok le :)
Na mind1 en nem fogok dobozt venni a tevehez. Meg :)
Mint az Ubisoft új cucca? :)
szidják is rendesen.

PC-re nemigen lehet megoldani értelmesen a védelmet, tekintve, hogy a fejlesztő semmilyen módon nem tudja kontrollálni azt, hogy milyen más szoftverek futhatnak a védett játék mellett (magyarán futtathatod a különböző védelmeket megkerülő cd emulátort, vagy a lokál "szervert", amive megpróbálna autentikálni), sem magának a szoftvernek az "integritását" nem tudja garantálni (magyarán felül tudod csapni a crackolt exe-vel az indítóállományt, azt csókolom.)

mindez konzolokon valamennyire biztosított, de ott is ki lehet ütni a DRM chipeket, és akkor máris nincs védelem, csak az nehezebb, kockázatosabb is, és azt lehet ellenőrizni.

egyébként cseles megoldás lenne, ha mondjuk az újgenerációs, mondjuk dx12-es kártyáknak eleve szerves része lenne egy DRM chip... nyilván ez sem old meg mindent, de legalább szívatja a népet.
Válasz xcomman #13 hozzászólására
Krissal
Harci szőrzet elemző

Krissal profilja  Krissal kommentjei 

#16 2010. március 10. 21:12 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Egyebkent nem ertem, miert nem oldjak mar meg valahogy ezt a pc feltoros mokat valami netes regisztralos vagy nem tudom milyen modszerrel. Ertheto, hogy a fejlesztok miert konzolra dobaljak a jatekokat csak neha van olyan amirol nem szivesen maradok le :)
Megoldották részben! Bad Company 2, deikált serverek, nincs lan, nyomhatod a single-t, de a csak a kedved hozza meg a multi a lényeg!
Nem az a jó út, hogy halálra véded, mert tökéletes védelem nincs, hanem vonzóbbá kell tenni a megvásárlását, illetve akciózni, olcsóbban is adni... pl. AVP 17font.
Válasz xcomman #13 hozzászólására
killerblue
Harci szőrzet elemző

killerblue profilja  killerblue kommentjei 

#15 2010. március 10. 19:54 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Én azért kétlem hogy a Cryengine valaha képes lesz olyan magaslatokba emelkedni mint az Unreal Engine.
Válasz kismalacka hey hay #12 hozzászólására
zeus117
Man in Black élenjáró ügynöke

Küldök emilt zeus117 részére  zeus117 profilja  zeus117 kommentjei 

#14 2010. március 10. 18:25 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

De ha tényleg igaz hogy fut konzolon és jól is néz ki, és a technológia használhatósága is jó, akkor nagy jövő áll a Cryengine előtt.
Ja, mire az arra épülő játékok megjelennek mostmár tényleg ideje is lesz a konzolgeneráció váltásnak. Mert nem 1 év lesz míg kijönnek, hanem több.
Válasz kismalacka hey hay #12 hozzászólására
xcomman
Kadét

Küldök emilt xcomman részére  xcomman profilja  xcomman kommentjei 

#13 2010. március 10. 18:22 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hu, elokerult a Malacka ^^

kismalacka hey hay
kismalacka hey hay, a nagyhírű konzol-Cowboy

kismalacka hey hay profilja  kismalacka hey hay kommentjei 

#12 2010. március 10. 18:09 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Egyebkent furcsalom en is, hogy meg nem sok jatek van ezen a motoron. Fps-be kezdenek nem sokat gondolkodnek rajta melyik motorra epitsem. Gepigeny persze nem baratsagos, de nem muszaj dzsungelt csinalni:P
Azok a cégek akik olyen kaliberű fps-t csinálnának mint amihez Cryengine kell, nem pc-ben gondolkodnak, vagy nem csak pc-ben. Plusz nekik már működő, bejáratott technológiájuk van.

Eddig még egy játék nem jelent meg konzolra a Cryenginnel... De ha tényleg igaz hogy fut konzolon és jól is néz ki, és a technológia használhatósága is jó, akkor nagy jövő áll a Cryengine előtt.
Válasz xcomman #9 hozzászólására
chrss
Man in Black élenjáró ügynöke

Küldök emilt chrss részére  chrss profilja  chrss kommentjei  Honlap csekkolása

#11 2010. március 10. 17:56 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Szejjjjjjjjel csapom azokat is. Csak elotte betolom a masik 5os radeont a gepbe ^^

Egyebkent furcsalom en is, hogy meg nem sok jatek van ezen a motoron. Fps-be kezdenek nem sokat gondolkodnek rajta melyik motorra epitsem. Gepigeny persze nem baratsagos, de nem muszaj dzsungelt csinalni:P
Frostbite a tuti választás. Szép, gyorsan fut, és rombolható környzetet. Mi kell még? :)
Elméletileg már ennek se nagy a gépigénye és szép gyors és rombolható :)
Ráadásul volt valami bemutató videó ahol a pc-n állított a csávó a játékbeállításokon és aps3 és xbox360 fejlesztői környezetben rögtön ltészódott. Szóvala multiplatform egy gombnyomás (majdnem)
Válasz sirpalee #10 hozzászólására
sirpalee
Felderítő

Küldök emilt sirpalee részére  sirpalee profilja  sirpalee kommentjei  Honlap csekkolása

#10 2010. március 10. 17:49 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Szejjjjjjjjel csapom azokat is. Csak elotte betolom a masik 5os radeont a gepbe ^^

Frostbite a tuti választás. Szép, gyorsan fut, és rombolható környzetet. Mi kell még? :)
Válasz xcomman #9 hozzászólására
xcomman
Kadét

Küldök emilt xcomman részére  xcomman profilja  xcomman kommentjei 

#9 2010. március 10. 17:34 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ladik

Küldök emilt ladik részére  ladik profilja  ladik kommentjei  Honlap csekkolása

#8 2010. március 10. 17:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nyugi! Lesz az is...

És jönnek az IDEGENEK isss... :D
Válasz Shamandalie #6 hozzászólására
AdamF
Már le tud nyomni 10 fekvőtámaszt

AdamF profilja  AdamF kommentjei 

#7 2010. március 10. 17:20 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ne mar! Hol a dzsungel?? Ez szar.
:D
Betondzsungel ;)
Válasz Shamandalie #6 hozzászólására
Shamandalie
A Morzsológyomrú Rohamgiliszták jó útra térítője

Shamandalie profilja  Shamandalie kommentjei 

#6 2010. március 10. 16:01 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ne mar! Hol a dzsungel?? Ez szar.
:D
Caboose
Caboose a Rettentően Ijesztő Csirkemalacok idomára

Küldök emilt Caboose részére  Caboose profilja  Caboose kommentjei 

#5 2010. március 10. 14:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hát nem, de:

# Entropia Universe Upgraded from Gamebryo Engine on 18 August 2009; currently open pre-beta (VU 10.0.6.29273).
# Blue Mars - Avatar Reality, inc. - gaming platform, similar to Second Life; will be open beta[2] on September 2, 2009.
# ArcheAge - XL Games, in development (TBA).[3]
# Forged by Chaos - Panzar Studio, in development (TBA).
# Lightspire: Fortunes Web[4] - Lukewarm Media, in development (TBA).
# Merchants of Brooklyn[5] - Paleo Entertainment, Released: Mar 17, 2009.
# The Day by Reloaded Studios.
# Vigilance (Military Training Game) - The Harrington Group, Inc. (This is a set of military training software, only the use of military personnel, Not for public release).[6]
# Project E:ST - By NHN and Polygon Games, in development and recently announced.[7]

Gondolom nem mindenkinek van meg a teljes licensz, csak a bétás motorra vagy mit tudom én... ezek mind a CryEngine 2-t használják.

A CE3 meg hát... ki tudja hogy mi van vele.
Válasz ChilLeR #3 hozzászólására
TnS
TnS, a Belső Szentély Őre

Küldök emilt TnS részére  TnS profilja  TnS kommentjei 

#4 2010. március 10. 14:35 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Xbox 360-ra is jön nem?
De.

Itt még van egy kép:
tinyurl.com/yajgey6

Ha érdekel valakit a brossúra:
tinyurl.com/y9w7fq9
Válasz ladik #1 hozzászólására
ChilLeR
ChilLeR, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt ChilLeR részére  ChilLeR profilja  ChilLeR kommentjei 

#3 2010. március 10. 14:28 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Gondolom nem két fillérért vesztegetik...
Válasz Vajk #2 hozzászólására
Vajk

Küldök emilt Vajk részére  Vajk profilja  Vajk kommentjei  Honlap csekkolása

#2 2010. március 10. 14:05 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Veszi ezt a xaros motort amúgy valaki?
ladik

Küldök emilt ladik részére  ladik profilja  ladik kommentjei  Honlap csekkolása

#1 2010. március 10. 14:02 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Xbox 360-ra is jön nem?
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Crysis 2: New York romokban

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek