HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2010. március 10. szerda

PS3: 3D támogatás év közepén

Dixie Flatline, 13:19 - Játék: FPS - (17 komment)

A japán AV Watch szakmai oldalon közöltek alapján június 10-én érkezik a 3D támogatást magába foglaló firmware frissítés PS3-ra, feltéve, ha a Google Translate nem fordította félre a szájton megjelent hírt. Ugyanezen a napon debütál a 3D és WiFi támogatással megfejelt LED technológiás Sony LX900-as televízió is, amihez nem árt, ha hozzá tudjuk csatlakoztatni a 3D Blu Ray és 3D játék támogatással megfejelt konzolt.

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ PS3: 3D támogatás év közepén
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
Inquisitor
Inquisitor tábornagy

Küldök emilt Inquisitor részére  Inquisitor profilja  Inquisitor kommentjei 

#17 2010. március 11. 17:47 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

... hogy az utánalévő technológia is megvan ám, ami szemüveg nélküli 3D-t produkál

Utánalévő? Elég régen vannak ilyen megjelenítők, az OCZ-nek kb. 2 éve van ilyen monitorja ... csak jelenleg a kontrasztja ultrasz*r, a láthatósági szög kemény 35 fok, és a 3D hatás mint a mosott galambf*s.

Az egyetlen problémám a hírrel, hogy a Sony összes most bejelentett Sony 3D TV shutter glass-os megoldást használ ...
mgsfan
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt mgsfan részére  mgsfan profilja  mgsfan kommentjei 

#16 2010. március 10. 16:42 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Teljesen hülyék vagytok. XD. (asszem itt tényleg nem fog megártani senkinek a 3D :D:D:D:D)
Válasz ladik #15 hozzászólására
ladik

Küldök emilt ladik részére  ladik profilja  ladik kommentjei  Honlap csekkolása

#15 2010. március 10. 16:40 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Én teleportert veszek majd, az sokkal kifizetődőbb... :D
Válasz Jabba boy #14 hozzászólására
Jabba boy

Küldök emilt Jabba boy részére  Jabba boy profilja  Jabba boy kommentjei 

#14 2010. március 10. 16:14 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

-1

Én most vettem tévét, legközelebb már cyberspace deck-re akarok költeni.
Válasz zephyr #12 hozzászólására
mgsfan

#13 2010. március 10. 16:08 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Próféta szóljon belőled. Majd ha szemüveg és fárasztás nélkül jönnek a filmek/játékok, na majd akkor veszek hozzá tv-t... :D

+ 1
Válasz zephyr #12 hozzászólására
zephyr

Küldök emilt zephyr részére  zephyr profilja  zephyr kommentjei  Honlap csekkolása

#12 2010. március 10. 16:00 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A mostani 3D filmek jo hogy farasztjak a szemet, hiszen alacsony kepfrissitessel nyomjak a kepeket. Olyan, mint amikor regen a 60hz-es monitorokat bamulta az ember. 1-2 ev mulva ez is helyrekerul es nem lesz szemfaradas.
Próféta szóljon belőled. Majd ha szemüveg és fárasztás nélkül jönnek a filmek/játékok, na majd akkor veszek hozzá tv-t... :D
Válasz [HW]Birdy #9 hozzászólására
ladik

#11 2010. március 10. 15:38 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Srácok, én nem félteném az agyatokat

Kösz... :D
Válasz NightBagoly #7 hozzászólására
arsenal

Küldök emilt arsenal részére  arsenal profilja  arsenal kommentjei 

#10 2010. március 10. 15:32 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A következő pár évben felénk nem lesz tv vásárlás szóval marad a moziban a háromdé.
[HW]Birdy
A HW PÁPÁJA

Küldök emilt [HW]Birdy részére  [HW]Birdy profilja  [HW]Birdy kommentjei  Honlap csekkolása

#9 2010. március 10. 15:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A mostani 3D filmek jo hogy farasztjak a szemet, hiszen alacsony kepfrissitessel nyomjak a kepeket. Olyan, mint amikor regen a 60hz-es monitorokat bamulta az ember. 1-2 ev mulva ez is helyrekerul es nem lesz szemfaradas.
mgsfan

#8 2010. március 10. 15:03 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

vigyázz, mert kiderül, hogy a 3D BR-hez jön új MGS, aztán vehetsz négy-öt tévét, meg példányt különböző nyelveken és kiadásokban... ;)))

Mondasz valamit.:D:D:D
Válasz NightBagoly #7 hozzászólására
NightBagoly

Küldök emilt NightBagoly részére  NightBagoly profilja  NightBagoly kommentjei  Honlap csekkolása

#7 2010. március 10. 14:43 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Srácok, én nem félteném az agyatokat a helyetekben, késő bánat. ;)

mgsfan: vigyázz, mert kiderül, hogy a 3D BR-hez jön új MGS, aztán vehetsz négy-öt tévét, meg példányt különböző nyelveken és kiadásokban... ;)))
ladik

#6 2010. március 10. 14:17 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Főleg, hogy én azért elég sokat szoktam játszani egyhuzamban néha (Na jó szinte mindig, amikor tudok... :D)

Na most lehet meg is őrülnék tőle... :D
Válasz zephyr #5 hozzászólására
zephyr

Küldök emilt zephyr részére  zephyr profilja  zephyr kommentjei  Honlap csekkolása

#5 2010. március 10. 13:59 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Engem is az zavar benne, hogy iszonyatosan fárasztja a szemem meg az agyam, Avatarnál is sok volt már. Annyira nem vágyom erre a 3D őrületre.
Válasz mgsfan #4 hozzászólására
mgsfan

#4 2010. március 10. 13:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Az "első szériásakat"(pillanatnyilag nem tudom másképp nevezni őket) igen, de már mutatták a tv-ben, hogy az utánalévő technológia is megvan ám, ami szemüveg nélküli 3D-t produkál.:P Nagy gecik ezek.:D:D Egyébként szemüveggel engem sem tud mozgatni a dolog, mert egy évben egyszer elmegyek egy 3D-s filmre mondjuk moziba, de azt, hogy azzal a szemüveggel játsszak és filmezzek otthon, egyrészt iszonyat fárasztó a szememnek(egy óránál tovább nem bírnám), másrészt nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez hosszútávon nem okoz-e károkat az agyban.

@ladik: igen, akit a fejére ejtettek, azok mindenképp gyorsan venni fognak ilyen kütyüket, mert ez a menő. Akit meg nem, az játszik tovább ugyanúgy, mint eddig.:P:D (egyébként 3D bluray lejátszó nem kell, mert a ps3 fw updatel már azzá fog válni ugye, de ja, szemüvegek kellenek majd külön, mert gondolom nem adnak minden TV-hez 5-6 darabot... Elmennek ezek a francba.... Még a fél világot sem sikerült egyáltalán átállítani HD filmezésre és HD megjelenítőkre, de most azonnal rohanjon mindenki újra tv-t venni...Hát persze..............:P)
Válasz Davidus #2 hozzászólására
ladik

#3 2010. március 10. 13:45 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Tehát akkor vehetünk majd 3d tv-t, meg 3d bluray lejáccót a 3d-s filmekhez, nameg a 3d-s játékokhoz és persze kell majd 3d-s szemüvg is és ha kimész vécére közben, akkor elengedhetetlen lesz ugye a 3d wc is.. :D
Davidus
Davidus, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Davidus részére  Davidus profilja  Davidus kommentjei  Honlap csekkolása

#2 2010. március 10. 13:38 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

3D tévéket is szemüveggel kell nézni? mert ha igen akkor nekem nem lesz:P
CJ_19
Padavan

CJ_19 profilja  CJ_19 kommentjei 

#1 2010. március 10. 13:32 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nah ez a tv kell nekem :P
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ PS3: 3D támogatás év közepén

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek