HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2010. március 10. szerda

BodyCount: Hullatánc

Dixie Flatline, 13:10 - PC X360 PS3 - Játék: FPS - ADATLAP - (3 komment)

A Codemasters ezúttal lövöldözős játékot szponzorál a BodyCount képében. A játékot Stuart Black, a Black fődizájnere viszi a hátán és az első képet elnézve elmaszkírozott gépágyús bohócokkal minden bizonnyal fogunk találkozni.

A sztori szerint hatalmi harcok kellős közepébe csöppenünk, ahol a "Hálózatnak" dolgozunk, feladatunk pedig nem más, mint bizonyos célpontok likvidálása. A Hálózat akaratát számos modernkori fegyverrel juttathatjuk érvényre. Intenzív harcok keretében lőhetünk mindent és mindenkit szitává. A fedezékek csak pár másodpercig nyújtanak menedéket, mivel menthetetlenül megsemmisülnek a ránk vagy ellenségünkre zúduló össztűz alatt.

A játék producere szerint maximálisan a henten van a hangsúly, s a totálisan lerombolható pályáknak köszönhetően folyamatosan változó világban kell megállnunk a helyünket. Nem ücsöröghetünk hosszú perceket a budi mögött, különben a számítógép rakétával küld minket a mennyországba. Megjelenés 2011. első negyedében PS3 és X360 platformokra.

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ BodyCount: Hullatánc
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
fozerl
100 hozzászólás! Mazsolafalók már tisztelnek

fozerl profilja  fozerl kommentjei 

#3 2010. március 11. 09:35 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Black 2 plíz!

Bár még az elsővel sem játszottam...(Mondjuk videók alapján most már lehet nem is kellene, mert lekéstem róla és a mostani játékok mellett már lapos lenne... :()
Hali!

Nyugodtan próbáld ki, én beszereztem az xbox1es verziót, nagyot szól még mindig és a grafika is oda b...sssz.
Válasz ladik #1 hozzászólására
brianaspirin
Felderítő

brianaspirin profilja  brianaspirin kommentjei 

#2 2010. március 11. 08:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

jó kis soldier of fortune + red faction mix utánérzés.
én vevő vagyok rá.
ladik
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt ladik részére  ladik profilja  ladik kommentjei  Honlap csekkolása

#1 2010. március 10. 14:00 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Black 2 plíz!

Bár még az elsővel sem játszottam...(Mondjuk videók alapján most már lehet nem is kellene, mert lekéstem róla és a mostani játékok mellett már lapos lenne... :()
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ BodyCount: Hullatánc

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek