HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2010. március 9. kedd

Iron Man 2: Vasember Pizsama tréler!

Sogun, 10:05 - Játék: Akció - (18 komment)

(HW Insider) Birdy Kapitány hiperűrtelexének köszönhetően újabb fincsi tréler látott napvilágot a várva várt Iron Man 2 mozifilmből. A gazdasági válság hatására picit összekunkorodott a büdzsé és az Iron Man 2 forgatócsoport kitalálta az eldobható papírzsebkendőként egyszer használatos vasember pizsamát! Ezt láthatjuk most akcióban!! MÁSZTSZÍ!
Thx, Jabba boy! 

IRON MAN 2
720p tréler II.

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Iron Man 2: Vasember Pizsama tréler!
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
sirpalee
Felderítő

Küldök emilt sirpalee részére  sirpalee profilja  sirpalee kommentjei  Honlap csekkolása

#18 2010. március 10. 06:25 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Az feldobta volna a hangulatot, ha az üvegen kívül pár embert is kilyukasztanak a golyók.
PG-13
Válasz divrapier #16 hozzászólására
Sarraqum
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt Sarraqum részére  Sarraqum profilja  Sarraqum kommentjei 

#17 2010. március 10. 00:41 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A végén a zene ütött, de az nem a film érdeme. Az feldobta volna a hangulatot, ha az üvegen kívül pár embert is kilyukasztanak a golyók. Újabb tipikus karatés lány. Jó cgi. Nekem ennyi jött le. Trailer alapján 3/5.

http://www.youtube.com/watch?v=KuStsFW4EmQ&feature=PlayList&a mp;p=C54EC655DD1A75F9&index=101
Válasz divrapier #16 hozzászólására
divrapier
Felderítő

Küldök emilt divrapier részére  divrapier profilja  divrapier kommentjei  Honlap csekkolása

#16 2010. március 9. 22:56 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A végén a zene ütött, de az nem a film érdeme. Az feldobta volna a hangulatot, ha az üvegen kívül pár embert is kilyukasztanak a golyók. Újabb tipikus karatés lány. Jó cgi. Nekem ennyi jött le. Trailer alapján 3/5.
TmGergo
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt TmGergo részére  TmGergo profilja  TmGergo kommentjei  Honlap csekkolása

#15 2010. március 9. 21:52 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

biztos sok gyermek(i lelek) vagyna ezek lattan iron man maskaraba bujni, en valojaban csak a biztonsagi or szeretnek lenni, akinek Johansson kisasszony a nyakaba ugrik; akar meg is folythatna a combjaival, Istenem, ilyen halalnemre vagyom :D
Riplakoidase

Küldök emilt Riplakoidase részére  Riplakoidase profilja  Riplakoidase kommentjei  Honlap csekkolása

#14 2010. március 9. 17:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Jepp, és még mennyi van talonban, te jó ég. :D
Válasz Nightcrawler #13 hozzászólására
Nightcrawler
A Morzsológyomrú Rohamgiliszták jó útra térítője

Küldök emilt Nightcrawler részére  Nightcrawler profilja  Nightcrawler kommentjei 

#13 2010. március 9. 17:14 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

De ugye tudod, hogy ezek az átfedések ténylegesen vannak belerakva, melyek egy filmre próbálnak rámutatni?

Avengers(2011+)
Válasz Riplakoidase #11 hozzászólására
CJ_19
Padavan

CJ_19 profilja  CJ_19 kommentjei 

#12 2010. március 9. 16:19 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ezt csak én nem értem?
Mindent elrontasz ! ^^ :(
Válasz Riplakoidase #11 hozzászólására
Riplakoidase

Küldök emilt Riplakoidase részére  Riplakoidase profilja  Riplakoidase kommentjei  Honlap csekkolása

#11 2010. március 9. 16:13 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ezt csak én nem értem?
...
A trailer elég komolyan néz ki. Mellesleg nekem az is tetszik ezekben a filmekben, hogy vannak köztük átfedések.
Pl.
az Incredible Hulk utolsó 2 percében feltűnik Stark. Akkor itt az Ironmanben (és az előző rész legvégén is) feltűnik Samuel L. Jackson mint Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. ügynökség későbbi vezetője. Aztán ahogy SBKMozes is mondta az Avengers topikban, az Ironman első részében pár másodpercig látható America kapitány pajzsa épp összerakás alatt. Megnéztem, tényleg ott van.

Szóval nagyon várós a film! :D
Válasz CJ_19 #10 hozzászólására
CJ_19
Padavan

CJ_19 profilja  CJ_19 kommentjei 

#10 2010. március 9. 16:07 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nah az avatar elbújhat :D

Ezt be kell linkelnem sorry :
http://filmbuzi.hu/files/2010/lolgood.jpg
Vizibus
Epertorta-radar kezelő

Vizibus profilja  Vizibus kommentjei 

#9 2010. március 9. 16:05 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

már az egy is simán hozta azt, amit csak az animációs filmek tudnak (Firts flight, Planet Hulk és társaik): látványos, habkönnyű (de nem blőd baromság!) szórakozás, kikapcsolódás egy estére. ahogy elnézem ez most sem fog változni

nagyon várós!
+1
Mindez persze nem lett volna ugyanaz Robert Downey nélkül, telitalálat a szerepre.
Válasz progabe #3 hozzászólására
CorvusCorax
CorvusCorax, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt CorvusCorax részére  CorvusCorax profilja  CorvusCorax kommentjei  Honlap csekkolása

#8 2010. március 9. 15:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Várjuk szeretettel! :]
Nightcrawler
A Morzsológyomrú Rohamgiliszták jó útra térítője

Küldök emilt Nightcrawler részére  Nightcrawler profilja  Nightcrawler kommentjei 

#7 2010. március 9. 14:20 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Meg a rajzfilmben is anno volt:

http://www.youtube.com/watch?v=oyspR7gb8hA

gid:

Válasz Jabba boy #1 hozzászólására
gid
7. Ezüstbundás Hörgőborz ezred parancsnoka

gid profilja  gid kommentjei 

#6 2010. március 9. 14:07 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Beszarás, bealudtam rajta.
[HW]Sogun
A HW PÁPÁJA

Küldök emilt [HW]Sogun részére  [HW]Sogun profilja  [HW]Sogun kommentjei  Honlap csekkolása

#5 2010. március 9. 12:20 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Transformersben hallottak módjára, mély elektrobasszus robothangon hurrogós kékszemű ellenségek tetszenek a legjobban.
nyce
Már le tud nyomni 10 fekvőtámaszt

Küldök emilt nyce részére  nyce profilja  nyce kommentjei 

#4 2010. március 9. 11:02 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

hm, jóféle!
progabe
Topimaci felderítőszázad taktikai tisztje

Küldök emilt progabe részére  progabe profilja  progabe kommentjei 

#3 2010. március 9. 10:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

már az egy is simán hozta azt, amit csak az animációs filmek tudnak (Firts flight, Planet Hulk és társaik): látványos, habkönnyű (de nem blőd baromság!) szórakozás, kikapcsolódás egy estére. ahogy elnézem ez most sem fog változni

nagyon várós!
jimmi
Megkóstolta a szalonnát

jimmi profilja  jimmi kommentjei  Honlap csekkolása

#2 2010. március 9. 10:47 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Masszív.

Remélem, itthon is adják majd IMAX-ben.
Jabba boy

Küldök emilt Jabba boy részére  Jabba boy profilja  Jabba boy kommentjei 

#1 2010. március 9. 10:27 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Á, nem a forgatócsoport találta ki a táskapáncélt, volt olyan a füzetekben is.

Amúgy szinte éreztem, hogy beteszik a trailerbe az AC/DC-féle War Machine-t :)
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Iron Man 2: Vasember Pizsama tréler!

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek