HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2010. március 9. kedd

Portal 2: Digipen technológia

, 09:04 - PC X360 - Játék: Akció - ADATLAP - (20 komment)

(HW Insider) Közben a Valve felbérelte valószínű a Portal 2 fejlesztéshez a festék hatalmáról ismert DigiPen csapatot, akik megalkották a forradalmi The Power of Paint játékot, amelyben a falakra és a padlóra spriccolt festék megváltoztatja a felületek fizikai tulajdonságait. Már meg is kezdődött a szájt és az publikus elérés elsüllyesztése és beolvasztása a Valve jogbirodalomba.
Thx, TnS!

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Portal 2: Digipen technológia
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
Cartwright
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt Cartwright részére  Cartwright profilja  Cartwright kommentjei 

#20 2010. március 9. 19:26 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Rohadt mocskos szemetlada Valve.
Jaja, mocskos valve hogy pénzelte ezeket a játékokat, és játszhattunk/játszhatunk velük :)
Még jó, hogy nem fizettem neki ezért ;)
Válasz Sajt #18 hozzászólására
ChilLeR
ChilLeR, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt ChilLeR részére  ChilLeR profilja  ChilLeR kommentjei 

#19 2010. március 9. 19:00 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Mi tartott eddig. Már a valve sem a régi. *sóhaj*

Ezt már csapatot már két éve le kellett volna nyúlniuk.
Sajt
Újkrumpli

Sajt profilja  Sajt kommentjei 

#18 2010. március 9. 18:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Jaja, mocskos valve hogy pénzelte ezeket a játékokat, és játszhattunk/játszhatunk velük :)
Válasz [HW]Birdy #7 hozzászólására
Visor
Izzószemű nindzsa

Visor profilja  Visor kommentjei 

#17 2010. március 9. 18:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Jó kis játék volt ez. Kicsit rút, de a játékmenet eléggé meggyőző.
Riplakoidase
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Riplakoidase részére  Riplakoidase profilja  Riplakoidase kommentjei  Honlap csekkolása

#16 2010. március 9. 15:43 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Jah csak a címet olvastam el. Mostmár minden világos.
Zoo

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#15 2010. március 9. 14:47 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Sőt, a grafikája is kevés 2010-ben, és nem adták ki Blu-rayen sem :(
Válasz Riplakoidase #13 hozzászólására
Jodakapista

Küldök emilt Jodakapista részére  Jodakapista profilja  Jodakapista kommentjei  Honlap csekkolása

Kvízsó Szőrmi aka Teliszáj

#14 2010. március 9. 14:02 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Minden rosszindulat nélkül, nem a játék a lényeg a hírben... :D
Válasz Riplakoidase #13 hozzászólására
Riplakoidase

Küldök emilt Riplakoidase részére  Riplakoidase profilja  Riplakoidase kommentjei  Honlap csekkolása

#13 2010. március 9. 13:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Most minden rosszindulat nélkül mondom, de ez legalább 1 éves játék.
Caboose
Caboose a Rettentően Ijesztő Csirkemalacok idomára

Küldök emilt Caboose részére  Caboose profilja  Caboose kommentjei 

#12 2010. március 9. 11:41 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Kipróbáltam, elég pofás cucc. :)
TnS
TnS, a Belső Szentély Őre

Küldök emilt TnS részére  TnS profilja  TnS kommentjei 

#11 2010. március 9. 10:32 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Van benne egy kis elírás:
https://www.digipen.edu/studentprojects/tag/
Válasz damaniac82 #9 hozzászólására
Jodakapista

Küldök emilt Jodakapista részére  Jodakapista profilja  Jodakapista kommentjei  Honlap csekkolása

#10 2010. március 9. 10:31 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hopsz, nemszóltam. :D
Válasz damaniac82 #9 hozzászólására
damaniac82
Man in Black élenjáró ügynöke

Küldök emilt damaniac82 részére  damaniac82 profilja  damaniac82 kommentjei  Honlap csekkolása

#9 2010. március 9. 10:27 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A "szájt" ami linkelve van:

Not Found, Error 404

The page you are looking for no longer exists.
Mr.Death
Harci szőrzet elemző

Mr.Death profilja  Mr.Death kommentjei  Honlap csekkolása

#8 2010. március 9. 10:02 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Még jó, hogy időben leszedtem ezt a Tag nevű kis gyöngyszemet, jó kis játék volt, az ilyesmi sokszor jobban szórakoztat mint az agyon hypolt játékok.
[HW]Birdy
A HW PÁPÁJA

Küldök emilt [HW]Birdy részére  [HW]Birdy profilja  [HW]Birdy kommentjei  Honlap csekkolása

#7 2010. március 9. 09:38 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

sirpalee
Felderítő

Küldök emilt sirpalee részére  sirpalee profilja  sirpalee kommentjei  Honlap csekkolása

#6 2010. március 9. 09:29 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

:D Ez még viccnek is rossz. :D
Mert? Valamit csak-csak csinálniuk kell. :)

Csak ne még egy l4d legyen, mert a rajongók felkötik magukat...
Válasz Jodakapista #4 hozzászólására
Morph
Morph, a nagyhírű konzol-Cowboy

Küldök emilt Morph részére  Morph profilja  Morph kommentjei 

#5 2010. március 9. 09:29 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

igen, egy kis cég kezdte el az L4D-t, megtetszett a Valve-nak, és megvette/felvette őket.
Válasz Jodakapista #1 hozzászólására
Jodakapista

#4 2010. március 9. 09:26 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

:D Ez még viccnek is rossz. :D
Válasz sirpalee #2 hozzászólására
Damoqles
Man in Black élenjáró ügynöke

Küldök emilt Damoqles részére  Damoqles profilja  Damoqles kommentjei  Honlap csekkolása

#3 2010. március 9. 09:19 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Helyes, vegyenek fel valami független géniuszokból álló csapatot a HL3-ra is. :)
sirpalee
Felderítő

Küldök emilt sirpalee részére  sirpalee profilja  sirpalee kommentjei  Honlap csekkolása

#2 2010. március 9. 09:19 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nem meglepő. A Portal is hasonló projectből született. :D Okosak a Valve-nál, külső ügyes/tehetséges emberekkel lesznek tele lassan csak épp az eredeti csapat hol van? Ha jól tudom a L4D is egy külső kis csapat munkája volt akik utána be lettek olvasztva.
Heggesztik a HL3-at :)
Válasz Jodakapista #1 hozzászólására
Jodakapista

#1 2010. március 9. 09:13 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nem meglepő. A Portal is hasonló projectből született. :D Okosak a Valve-nál, külső ügyes/tehetséges emberekkel lesznek tele lassan csak épp az eredeti csapat hol van? Ha jól tudom a L4D is egy külső kis csapat munkája volt akik utána be lettek olvasztva.
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Portal 2: Digipen technológia

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek