HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2009. december 31. csütörtök

Wings of Prey: Repülőszimulátor demó

, 15:55 - PC - Játék: Szimulátor - ADATLAP - (38 komment)

(HW Insider) A Gaijin Entertainment kiadta a Birds of Prey frencsájzon alapuló, nemrég PC-re megjelent repülőgépszimulátor, a Wings of Prey 1.36GB demóját.

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Wings of Prey: Repülőszimulátor demó
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1 2
Hmuda
Hmuda, a Belső Szentély Őre

Küldök emilt Hmuda részére  Hmuda profilja  Hmuda kommentjei 

#40 2010. január 3. 21:38 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

PT Boats alatt a Knights of the Sea-t érted? Mert az már megjelent. Próbálkoztam vele, de nem nagyon jött be, hardcore szimulációhoz nincs nagyon köze.
Válasz Piftuka #39 hozzászólására
Piftuka
Piftuka, a Belső Szentély Őre

Piftuka profilja  Piftuka kommentjei 

#39 2010. január 3. 20:59 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Valóban egyszerűbb a szentem mint az igazi régi, tényleg vérbeli szimulátorok, de manapság a realizmus netovábbját képviseli.

Sajnos az olyan cégek, mint a Digital Integration, Digital Image Design (DID), Rowan Software, Spectrum Holobyte és MICROPROSE vége egyben az igazi szimulátorok végét is jelentette.

(Megjegyzem az általam rég óta várt, s a műfajban szinte kuriózumnak számító, Akella féle, PT BOATS sem akar megjelenni, s egyre inkább úgy tűnik, hogy valami divatos akciójátékot csinálnak, az eredetileg hard core szimulációnak ígért játékból.)
Válasz Hmuda #17 hozzászólására
k2
Padavan

k2 profilja  k2 kommentjei 

#38 2010. január 3. 20:16 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

vicces hogy olyanok relativizálnak, akiknek a leírtak alapján vajmi kevés köze van a témához.

Engem a játékmechanika zavar. Ha ezt nem érted meg és relativizálsz akkor az bitching.

Silent hunter szimulátor , mert sub van benne? Cod ... mer .. van benne? -haggyá má. Ha a cod-al minden rendben lenne akkor nem lenne red orchestra. Dehát nem magyarázok mert aki akarja úgyis érti .
Rounin
Man in Black élenjáró ügynöke

Küldök emilt Rounin részére  Rounin profilja  Rounin kommentjei 

#37 2010. január 3. 02:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Én például a Crysis 2-től várom azt, hogy akkor is 1980x1200 maradjon a felbontás, ha átállítom 1280x1024-be. Persze konzolos lesz, így csekély az esély :(
Oké, igazad van. Én speciel a mákos tésztára is addig szórom a mákot, amíg 1980*1200 nem lesz a felbontása, szóval tényleg nem lehet egy rossz szavam sem. =/
Válasz Zoo #36 hozzászólására
Zoo
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#36 2010. január 2. 23:51 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nem értem mi bajotok vele. Ő egy olyan játékot szeretne, amely minden beállítást direkt casualra és arcade-re állítva is hardcore szimulátor marad. Mit nem lehet ezen érteni?

Én például a Crysis 2-től várom azt, hogy akkor is 1980x1200 maradjon a felbontás, ha átállítom 1280x1024-be. Persze konzolos lesz, így csekély az esély :(
Válasz Rounin #35 hozzászólására
Rounin
Man in Black élenjáró ügynöke

Küldök emilt Rounin részére  Rounin profilja  Rounin kommentjei 

#35 2010. január 2. 23:13 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ÉN KAMPÁNYT AKAROK JÁTSZANI NETEN KOMOLY SZIMULÁTORRAL. NEM BOLYHOS FELHŐS TÜZELŐPÖRGETTYŰS AKCIÓJÁTÉKOT.
AKKOR NEM ÁRKÁD MÓDBAN JÁTSZOL CRUISE CONTROL FTW AM I COOL YET?
Válasz k2 #34 hozzászólására
k2
Padavan

#34 2010. január 2. 21:49 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ÉN KAMPÁNYT AKAROK JÁTSZANI NETEN KOMOLY SZIMULÁTORRAL. NEM BOLYHOS FELHŐS TÜZELŐPÖRGETTYŰS AKCIÓJÁTÉKOT.
Válasz arty #33 hozzászólására
arty
A Morzsológyomrú Rohamgiliszták jó útra térítője

arty profilja  arty kommentjei 

#33 2010. január 2. 20:34 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

de mért róttad fel hibának, hogy örök lőszer ill. árkád, miközben az örök lőszer kikapcsolható, árkád mellett pedig van real és szim fokozat is, ami azért bőven nem a gagyi kategoria?

derogál átállítani? komolyan nemértem...
Válasz k2 #31 hozzászólására
Netere
Különleges ügynök

Küldök emilt Netere részére  Netere profilja  Netere kommentjei 

#32 2010. január 2. 15:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Kár hogy nincs valami dobozos verzió, mert ezekben a letöltős dolgok nem szimpik. Leszedtem valami Orosz verziót, kéri hogy vegyem meg a serial aktivációs kódot, de érdekes anélkül is tovább lép, viszont ugyan úgy egy mukkot nem értek.
k2
Padavan

#31 2010. január 2. 14:44 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

"tegnap kolofdutyiztam, de wsad-vel kellett irányitani én meg a nyilakhoz vagyok szokva. töröltem a picsbe, egy szar az ilyen"

-nem játszom, nem próbálok ki cod-ot, kiröhögtem youtubon.
Én erről a birds of preyről kb. azóta tudok mióta az első hírek kiszállingóztak. Már akkor felkészíteték az il2 széria iránt érdeklődőket hogy mire lehet számítani és mire nem. Aki szimulátort akar , vár, de eye candynek ez is jó .
Válasz arty #27 hozzászólására
3P

Küldök emilt 3P részére  3P profilja  3P kommentjei 

#30 2010. január 2. 12:45 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez mikor jelent meg PC-re?
Nem is láttam sehol.
Hmuda

#29 2010. január 2. 11:35 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Szimulátor módban itt is figyelni kell a rotorra. :) Ha nem állítod be a gépet akkor az angol farmereknek nem kell a szántással bajlódniuk. :)

Arcade módban tényleg csak accelerate+nose-up.
Válasz Netere #28 hozzászólására
Netere
Különleges ügynök

#28 2010. január 2. 11:21 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Kérdés!

Életemben először fogok repülőgép-szimulátorral játszani;lesz hozzá lövésem legalább annyihoz,hogy hogyan kell felszállni,vagy esélytelen,nem is próbálkozzak?:)
A felszállás ebben játékban rém egyszerű: Felgyorsítassz, kicsit előre tolod az orrát, hogy a hátsókerék felemelkedjen és a gép kb vízszintesbe legyen, majd felhúzod az orrát és airborn vagy.

Egy MS flight sim x - hez képest gyerekjáték, ott bezavarnak olyanok mint pl a szél, és a rotor nyomatéka, amit szintén ellenkormányzással kell korrigálni.

De aki az aerodinamikát akarja élvezni az Lockon, vagy Black Shark.
Válasz Kolbászharisnya #26 hozzászólására
arty

#27 2010. január 2. 11:20 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ha egy játék alapkampányát végtelen ammoval kell végigjátszani akkor az nem szim hanem repülős fordulós akciójáték.

Akárcsak a collofdutyi féle tankjelenetek , bruhaha.
úristen, te tényleg így probálsz ki egy játékot?

"tegnap kolofdutyiztam, de wsad-vel kellett irányitani én meg a nyilakhoz vagyok szokva. töröltem a picsbe, egy szar az ilyen"

---

kolbászharisnya: van árkád mód, ott még felszállni se muszáj :)
Válasz k2 #19 hozzászólására
Kolbászharisnya
Újkrumpli

Küldök emilt Kolbászharisnya részére  Kolbászharisnya profilja  Kolbászharisnya kommentjei 

#26 2010. január 2. 10:11 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Kérdés!

Életemben először fogok repülőgép-szimulátorral játszani;lesz hozzá lövésem legalább annyihoz,hogy hogyan kell felszállni,vagy esélytelen,nem is próbálkozzak?:)
mucius
mucius a Szőrmadár kommandó edzője

Küldök emilt mucius részére  mucius profilja  mucius kommentjei  Honlap csekkolása

#25 2010. január 2. 09:47 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

il2-vel próbálkoztam annó, még egy hoki génius joyt is vettem hozzá. felszállás ritkaságszámban sikerült. végülis a leszállás is.... csak robbanással. xD
pisti
pisti a Pöffeszkedő Gurmula elit alakulat kiképzője

pisti profilja  pisti kommentjei 

#24 2010. január 2. 03:27 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

50$-ba. :D
Válasz Netere #22 hozzászólására
Hmuda

#23 2010. január 1. 20:38 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Csak digitálisan lehet beszerezni ha minden igaz (Steam vagy ez a yuPlay akármicsoda).
Válasz Netere #22 hozzászólására
Netere
Különleges ügynök

#22 2010. január 1. 20:09 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez a játék nagyon jó!
Mennyibe kerül Mo-n?
Stephanos
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Stephanos részére  Stephanos profilja  Stephanos kommentjei  Honlap csekkolása

#21 2010. január 1. 16:51 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

aztakutyafáját! kell vennem egy joysticket :)
il2-t meg eurofighter typhoont lehetett irányítani egérrel, de ezt nemnagyon :(

arcade-ben meg nemtom, hogy ki emlékszik a crimson skies-ra, de az nálam egyik legjob arcade repülősjáték, blazing angels sem érte utol, boxon meg az ace combat 6 dögunalom hozzáképest :) (bár wii-n kipróbálnám a blazing angelst)
k2
Padavan

#20 2010. január 1. 15:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ez szim, és ettől is szim:

k2
Padavan

#19 2010. január 1. 15:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ha egy játék alapkampányát végtelen ammoval kell végigjátszani akkor az nem szim hanem repülős fordulós akciójáték.

Akárcsak a collofdutyi féle tankjelenetek , bruhaha.
TavariS
100 hozzászólás! Mazsolafalók már tisztelnek

TavariS profilja  TavariS kommentjei 

#18 2010. január 1. 15:10 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

pécén? konzolon? modern kori? régiebbi korban játszódó?

modern: Ace Combat 6, HAWX
régi: ez, esetleg a Blazing Angels 1-2
Bocs, valóban nem pontosan fogalmaztam. PC-re gondoltam amúgy, utána olvasok a játékoknak amit írtál, köszönöm szépen:)
Válasz arty #16 hozzászólására
Hmuda

#17 2010. január 1. 15:06 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Tekintve, hogy manapság az olyan vér-arcade játékokat is mint a Blazing Angels, HAWX és hasonszőrű társaikat is szimulátor névvel illetnek, akkor ha ez nem az, akkor semmi.

Ha már olyan dolgokat kell állítgatni szimulátor-módban mint a trim, flaps, üzemanyag-mix, radiátor, motor-fordulatszám, stb, akkor sokkal több joga van a szimulátor címre mint manapság bárminek.

Valóban egyszerűbb a szentem mint az igazi régi, tényleg vérbeli szimulátorok, de manapság a realizmus netovábbját képviseli.

Simulator-módban felszállni se lehet megfelelő állítgatások nélkül, mert egyszerűen feltekeredsz az első fára.
Válasz k2 #12 hozzászólására
arty

#16 2010. január 1. 14:50 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

pécén? konzolon? modern kori? régiebbi korban játszódó?

modern: Ace Combat 6, HAWX
régi: ez, esetleg a Blazing Angels 1-2
Válasz TavariS #14 hozzászólására
Oldalak:   1 2
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Wings of Prey: Repülőszimulátor demó

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek