user
pass
2009. december 31. csütörtök
Wings of Prey: Repülőszimulátor demó
, 15:55 -
PC
- Játék: Szimulátor -
ADATLAP
- (
38
komment
)
(HW Insider)
A
Gaijin Entertainment
kiadta a
Birds of Prey
frencsájzon alapuló, nemrég PC-re megjelent repülőgépszimulátor, a
Wings of Prey
1.36GB
demóját.
Hírek & Cikkek
\\
Hír hegyek
\\ Wings of Prey: Repülőszimulátor demó
[Beteszem a kedvenceim közé]
Oldalak:
1
2
Hmuda
Hmuda, a Belső Szentély Őre
2010. január 3. 21:38
PT Boats alatt a Knights of the Sea-t érted? Mert az már megjelent. Próbálkoztam vele, de nem nagyon jött be, hardcore szimulációhoz nincs nagyon köze.
Válasz
Piftuka
hozzászólására
Piftuka
Piftuka, a Belső Szentély Őre
2010. január 3. 20:59
Idézet:
Valóban egyszerűbb a szentem mint az igazi régi, tényleg vérbeli szimulátorok, de manapság a realizmus netovábbját képviseli.
Sajnos az olyan cégek, mint a Digital Integration, Digital Image Design (DID), Rowan Software, Spectrum Holobyte és MICROPROSE vége egyben az igazi szimulátorok végét is jelentette.
(Megjegyzem az általam rég óta várt, s a műfajban szinte kuriózumnak számító, Akella féle, PT BOATS sem akar megjelenni, s egyre inkább úgy tűnik, hogy valami divatos akciójátékot csinálnak, az eredetileg hard core szimulációnak ígért játékból.)
Válasz
Hmuda
hozzászólására
k2
Padavan
2010. január 3. 20:16
vicces hogy olyanok relativizálnak, akiknek a leírtak alapján vajmi kevés köze van a témához.
Engem a játékmechanika zavar. Ha ezt nem érted meg és relativizálsz akkor az bitching.
Silent hunter szimulátor , mert sub van benne? Cod ... mer .. van benne? -haggyá má. Ha a cod-al minden rendben lenne akkor nem lenne red orchestra. Dehát nem magyarázok mert aki akarja úgyis érti .
Rounin
Man in Black élenjáró ügynöke
2010. január 3. 02:04
Idézet:
Én például a Crysis 2-től várom azt, hogy akkor is 1980x1200 maradjon a felbontás, ha átállítom 1280x1024-be. Persze konzolos lesz, így csekély az esély :(
Oké, igazad van. Én speciel a mákos tésztára is addig szórom a mákot, amíg 1980*1200 nem lesz a felbontása, szóval tényleg nem lehet egy rossz szavam sem. =/
Válasz
Zoo
hozzászólására
Zoo
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa
2010. január 2. 23:51
Nem értem mi bajotok vele. Ő egy olyan játékot szeretne, amely minden beállítást direkt casualra és arcade-re állítva is hardcore szimulátor marad. Mit nem lehet ezen érteni?
Én például a Crysis 2-től várom azt, hogy akkor is 1980x1200 maradjon a felbontás, ha átállítom 1280x1024-be. Persze konzolos lesz, így csekély az esély :(
Válasz
Rounin
hozzászólására
Rounin
Man in Black élenjáró ügynöke
2010. január 2. 23:13
Idézet:
ÉN KAMPÁNYT AKAROK JÁTSZANI NETEN KOMOLY SZIMULÁTORRAL. NEM BOLYHOS FELHŐS TÜZELŐPÖRGETTYŰS AKCIÓJÁTÉKOT.
AKKOR NEM ÁRKÁD MÓDBAN JÁTSZOL CRUISE CONTROL FTW AM I COOL YET?
Válasz
k2
hozzászólására
k2
Padavan
2010. január 2. 21:49
ÉN KAMPÁNYT AKAROK JÁTSZANI NETEN KOMOLY SZIMULÁTORRAL. NEM BOLYHOS FELHŐS TÜZELŐPÖRGETTYŰS AKCIÓJÁTÉKOT.
Válasz
arty
hozzászólására
arty
A Morzsológyomrú Rohamgiliszták jó útra térítője
2010. január 2. 20:34
de mért róttad fel hibának, hogy örök lőszer ill. árkád, miközben az örök lőszer kikapcsolható, árkád mellett pedig van real és szim fokozat is, ami azért bőven nem a gagyi kategoria?
derogál átállítani? komolyan nemértem...
Válasz
k2
hozzászólására
Netere
Különleges ügynök
2010. január 2. 15:39
Kár hogy nincs valami dobozos verzió, mert ezekben a letöltős dolgok nem szimpik. Leszedtem valami Orosz verziót, kéri hogy vegyem meg a serial aktivációs kódot, de érdekes anélkül is tovább lép, viszont ugyan úgy egy mukkot nem értek.
k2
Padavan
2010. január 2. 14:44
Idézet:
"tegnap kolofdutyiztam, de wsad-vel kellett irányitani én meg a nyilakhoz vagyok szokva. töröltem a picsbe, egy szar az ilyen"
-nem játszom, nem próbálok ki cod-ot, kiröhögtem youtubon.
Én erről a birds of preyről kb. azóta tudok mióta az első hírek kiszállingóztak. Már akkor felkészíteték az il2 széria iránt érdeklődőket hogy mire lehet számítani és mire nem. Aki szimulátort akar , vár, de eye candynek ez is jó .
Válasz
arty
hozzászólására
3P
2010. január 2. 12:45
Ez mikor jelent meg PC-re?
Nem is láttam sehol.
Hmuda
2010. január 2. 11:35
Szimulátor módban itt is figyelni kell a rotorra. :) Ha nem állítod be a gépet akkor az angol farmereknek nem kell a szántással bajlódniuk. :)
Arcade módban tényleg csak accelerate+nose-up.
Válasz
Netere
hozzászólására
Netere
Különleges ügynök
2010. január 2. 11:21
Idézet:
Kérdés!
Életemben először fogok repülőgép-szimulátorral játszani;lesz hozzá lövésem legalább annyihoz,hogy hogyan kell felszállni,vagy esélytelen,nem is próbálkozzak?:)
A felszállás ebben játékban rém egyszerű: Felgyorsítassz, kicsit előre tolod az orrát, hogy a hátsókerék felemelkedjen és a gép kb vízszintesbe legyen, majd felhúzod az orrát és airborn vagy.
Egy MS flight sim x - hez képest gyerekjáték, ott bezavarnak olyanok mint pl a szél, és a rotor nyomatéka, amit szintén ellenkormányzással kell korrigálni.
De aki az aerodinamikát akarja élvezni az Lockon, vagy Black Shark.
Válasz
Kolbászharisnya
hozzászólására
arty
2010. január 2. 11:20
Idézet:
ha egy játék alapkampányát végtelen ammoval kell végigjátszani akkor az nem szim hanem repülős fordulós akciójáték.
Akárcsak a collofdutyi féle tankjelenetek , bruhaha.
úristen, te tényleg így probálsz ki egy játékot?
"tegnap kolofdutyiztam, de wsad-vel kellett irányitani én meg a nyilakhoz vagyok szokva. töröltem a picsbe, egy szar az ilyen"
---
kolbászharisnya: van árkád mód, ott még felszállni se muszáj :)
Válasz
k2
hozzászólására
Kolbászharisnya
Újkrumpli
2010. január 2. 10:11
Kérdés!
Életemben először fogok repülőgép-szimulátorral játszani;lesz hozzá lövésem legalább annyihoz,hogy hogyan kell felszállni,vagy esélytelen,nem is próbálkozzak?:)
mucius
mucius a Szőrmadár kommandó edzője
2010. január 2. 09:47
il2-vel próbálkoztam annó, még egy hoki génius joyt is vettem hozzá. felszállás ritkaságszámban sikerült. végülis a leszállás is.... csak robbanással. xD
pisti
pisti a Pöffeszkedő Gurmula elit alakulat kiképzője
2010. január 2. 03:27
50$-ba. :D
Válasz
Netere
hozzászólására
Hmuda
2010. január 1. 20:38
Csak digitálisan lehet beszerezni ha minden igaz (Steam vagy ez a yuPlay akármicsoda).
Válasz
Netere
hozzászólására
Netere
Különleges ügynök
2010. január 1. 20:09
Ez a játék nagyon jó!
Mennyibe kerül Mo-n?
Stephanos
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa
2010. január 1. 16:51
aztakutyafáját! kell vennem egy joysticket :)
il2-t meg eurofighter typhoont lehetett irányítani egérrel, de ezt nemnagyon :(
arcade-ben meg nemtom, hogy ki emlékszik a crimson skies-ra, de az nálam egyik legjob arcade repülősjáték, blazing angels sem érte utol, boxon meg az ace combat 6 dögunalom hozzáképest :) (bár wii-n kipróbálnám a blazing angelst)
k2
Padavan
2010. január 1. 15:39
ez szim, és ettől
is
szim:
k2
Padavan
2010. január 1. 15:18
ha egy játék alapkampányát végtelen ammoval kell végigjátszani akkor az nem szim hanem repülős fordulós akciójáték.
Akárcsak a collofdutyi féle tankjelenetek , bruhaha.
TavariS
100 hozzászólás! Mazsolafalók már tisztelnek
2010. január 1. 15:10
Idézet:
pécén? konzolon? modern kori? régiebbi korban játszódó?
modern: Ace Combat 6, HAWX
régi: ez, esetleg a Blazing Angels 1-2
Bocs, valóban nem pontosan fogalmaztam. PC-re gondoltam amúgy, utána olvasok a játékoknak amit írtál, köszönöm szépen:)
Válasz
arty
hozzászólására
Hmuda
2010. január 1. 15:06
Tekintve, hogy manapság az olyan vér-arcade játékokat is mint a Blazing Angels, HAWX és hasonszőrű társaikat is szimulátor névvel illetnek, akkor ha ez nem az, akkor semmi.
Ha már olyan dolgokat kell állítgatni szimulátor-módban mint a trim, flaps, üzemanyag-mix, radiátor, motor-fordulatszám, stb, akkor sokkal több joga van a szimulátor címre mint manapság bárminek.
Valóban egyszerűbb a szentem mint az igazi régi, tényleg vérbeli szimulátorok, de manapság a realizmus netovábbját képviseli.
Simulator-módban felszállni se lehet megfelelő állítgatások nélkül, mert egyszerűen feltekeredsz az első fára.
Válasz
k2
hozzászólására
arty
2010. január 1. 14:50
pécén? konzolon? modern kori? régiebbi korban játszódó?
modern: Ace Combat 6, HAWX
régi: ez, esetleg a Blazing Angels 1-2
Válasz
TavariS
hozzászólására
Oldalak:
1
2
Hírek & Cikkek
\\
Hír hegyek
\\ Wings of Prey: Repülőszimulátor demó