HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2009. október 4.

Modern Warfare 2: Extra Perkek videó Lengyelül

, 15:37 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (26 komment)

(HW Insider) 6 perces pajzsos lengyel gameplay videóból szuper izgalmas EXKLÚZÍV és érdekes információk következnek!!: Dá Multipléjer Modern Vórfer Dvá! Vrzváznyí, Szperzonálizávácsnyse vrúzsnyi, szvejgozom NYe záprásjút! Efektívnye obrányícsevsat ognyim, setyobjíkú. Nájó dávólsem scsetyesztva drávkoléne treffe, TYÍM DETTMECCS cseljím zráccsáty! Znáná Í perzobjulknánám, spersecsénysnya gránátku pronohu búhhú! Interáktívnu programom szpersnój cseéjsnyom!
Tyéháikszá Szpászívá Táváris, TnS!

Modern Warfare 2: Extra Perkek videó

Búbúú! Rákétyá Predátorá!

Wallpaper kollekció: 1920x1200

Kisebb felbontásúak itt.

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Modern Warfare 2: Extra Perkek videó Lengyelül
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1 2
gid
7. Ezüstbundás Hörgőborz ezred parancsnoka

gid profilja  gid kommentjei 

#26 2009. október 5. 14:03 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ja, feltűnt nekem is. Van egy kis elmaradás itt ott.
Válasz Jodakapista #6 hozzászólására
Jander
Jander, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Jander részére  Jander profilja  Jander kommentjei 

#25 2009. október 5. 11:33 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Köszi a linket, nagyon állat a videó. Azt a lengyel blablát meg inkább nem néztem meg, már az elején idegesített, hogy a kép se túl jó, és még a szöveget sem értem. Majd novemberben megismerem a perkeket ;)
Válasz Fleko #23 hozzászólására
Wharyoo
Wharyoo, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Wharyoo részére  Wharyoo profilja  Wharyoo kommentjei  Honlap csekkolása

#24 2009. október 5. 09:55 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Jó lesz ez, pcííúúú-zik a nájtvizsön benne, szóval tuti nyerö :D
Válasz Fleko #23 hozzászólására
Fleko
Fleko a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

Fleko profilja  Fleko kommentjei 

#23 2009. október 5. 02:32 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

http://modernwarfare2.infinityward.com/games.php#/Videos?id=5

goty.
zephyr
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt zephyr részére  zephyr profilja  zephyr kommentjei  Honlap csekkolása

#22 2009. október 4. 22:40 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

1 perc alatt 3szor megy neki a falnak, jó is ez az xbox irányítás :p
mert kontrollerrel csak faltol falig pattogva lehet menni, nemigaz? egérrel pedig SOHA nem fordul elő ilyesmi, még a kapkodos helyezetekben sem!!!!44

istenem :/
Nem kell reagálni az ilyen butaságokra, ne bosszantsd magad.
Válasz arty #15 hozzászólására
beef
Epertorta-radar kezelő

Küldök emilt beef részére  beef profilja  beef kommentjei 

#21 2009. október 4. 21:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ott rontottad el a linkket, hogy orosz-magyar fordítást kértél, még a vak is láthatja, hogy ez lengyel :)
A guglinál meg azóta is küzdenek vele, hogy valami értelmesre fordítsák.
Válasz Zombeez #19 hozzászólására
Jodakapista

Küldök emilt Jodakapista részére  Jodakapista profilja  Jodakapista kommentjei  Honlap csekkolása

Kvízsó Szőrmi aka Teliszáj

#20 2009. október 4. 21:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hosszabb link nem volt? :D
Válasz Zombeez #19 hozzászólására
Zombeez
Zombeez, a Belső Szentély Őre

Küldök emilt Zombeez részére  Zombeez profilja  Zombeez kommentjei  Honlap csekkolása

#19 2009. október 4. 20:28 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

http://translate.google.hu/translate_t?prev=hp&hl=hu&js=y &text=D%C3%A1+Multipl%C3%A9jer+Modern+V%C3%B3rfer+Dv%C3%A1!+V rzv%C3%A1zny%C3%AD%2C+Szperzon%C3%A1liz%C3%A1v%C3%A1csnyse+vr%C3% BAzsnyi%2C+szvejgozom+NYe+z%C3%A1pr%C3%A1sj%C3%BAt!+Efekt%C3%ADvn ye+obr%C3%A1ny%C3%ADcsevsat+ognyim%2C+setyobj%C3%ADk%C3%BA.+N%C3% A1j%C3%B3+d%C3%A1v%C3%B3lsem+scsetyesztva+dr%C3%A1vkol%C3%A9ne+tr effe%2C+TY%C3%8DM+DETTMECCS+cselj%C3%ADm+zr%C3%A1ccs%C3%A1ty!+Zn% C3%A1n%C3%A1+%C3%8D+perzobjulkn%C3%A1n%C3%A1m%2C+spersecs%C3%A9ny snya+gr%C3%A1n%C3%A1tku+pronohu+b%C3%BAhh%C3%BA!+Inter%C3%A1kt%C3 %ADvnu+programom+szpersn%C3%B3j+cse%C3%A9jsnyom!%0D%0ATy%C3%A9h%C 3%A1iksz%C3%A1+Szp%C3%A1sz%C3%ADv%C3%A1+T%C3%A1v%C3%A1ris%2C+TnS! +&file=&sl=ru&tl=hu&history_state0=#
Csöpi
Csöpi, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Csöpi részére  Csöpi profilja  Csöpi kommentjei  Honlap csekkolása

#18 2009. október 4. 19:33 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=25872
CJ_19
Padavan

CJ_19 profilja  CJ_19 kommentjei 

#17 2009. október 4. 19:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Dwá Kopicá viszkííííí
Cat
Felderítő

Cat profilja  Cat kommentjei  Honlap csekkolása

#16 2009. október 4. 19:21 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

mert kontrollerrel csak faltol falig pattogva lehet menni, nemigaz? egérrel pedig SOHA nem fordul elő ilyesmi, még a kapkodos helyezetekben sem!!!!44

Ellenség nem volt a közelben. Ám nem, nem szokott előfordulni =]
Válasz arty #15 hozzászólására
arty
A Morzsológyomrú Rohamgiliszták jó útra térítője

arty profilja  arty kommentjei 

#15 2009. október 4. 18:49 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Válasz Cat #13 hozzászólására
kandurex95
kandurex95 a Vad Adrenalin Pumpalovak szelidítője

Küldök emilt kandurex95 részére  kandurex95 profilja  kandurex95 kommentjei 

#14 2009. október 4. 18:09 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Holnap hajnalban lesz az a trailer nem?
Cat
Felderítő

Cat profilja  Cat kommentjei  Honlap csekkolása

#13 2009. október 4. 17:50 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Fordítás mikor lesz ?

Jodakapista

Küldök emilt Jodakapista részére  Jodakapista profilja  Jodakapista kommentjei  Honlap csekkolása

#12 2009. október 4. 17:48 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nem ez volt az? :DDD

/Amúgy elvileg ma kéne jönnie, igen./
Válasz [HW]Birdy #11 hozzászólására
[HW]Birdy
A HW PÁPÁJA

Küldök emilt [HW]Birdy részére  [HW]Birdy profilja  [HW]Birdy kommentjei  Honlap csekkolása

#11 2009. október 4. 17:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ma jon valami egetrengeto treler is nem?
TnS
TnS, a Belső Szentély Őre

Küldök emilt TnS részére  TnS profilja  TnS kommentjei 

#10 2009. október 4. 16:45 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Sogun :))

Hivatalos oldalon háttérképek:
http://www.infinityward.com/games.php#/wallpapers?id=1
Riplakoidase

Küldök emilt Riplakoidase részére  Riplakoidase profilja  Riplakoidase kommentjei  Honlap csekkolása

#9 2009. október 4. 16:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hooooyy ?!? :D
Franklin
Már le tud nyomni 10 fekvőtámaszt

Küldök emilt Franklin részére  Franklin profilja  Franklin kommentjei 

#8 2009. október 4. 16:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ilyenkor elgondolkozom azon, hogy vajon a külföldieknek is viccesen hangzik a magyar nyelv?

Ők vajon hogy utánoznák? Mint ahogy pl. a Belga - Külföldi c. számában utánozzák a németeket, japánokat, szlovákokat... "mikrofonu DJ Sitnyik..." :-DDD
Davidus
Davidus, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Davidus részére  Davidus profilja  Davidus kommentjei  Honlap csekkolása

#7 2009. október 4. 16:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

de még csak 12 vagy
Válasz SinZemillah #3 hozzászólására
Jodakapista

#6 2009. október 4. 16:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ezek szerint itt sok a 13 éves. :DDD
progabe
Topimaci felderítőszázad taktikai tisztje

Küldök emilt progabe részére  progabe profilja  progabe kommentjei 

#5 2009. október 4. 16:25 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

neeee, sírok :D
rune

Küldök emilt rune részére  rune profilja  rune kommentjei  Honlap csekkolása

#4 2009. október 4. 16:15 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

BAzz nem bírom végigolvasni a röhögéstől:DDDDDD
SinZemillah
SinZemillah a Szőrmadár kommandó edzője

SinZemillah profilja  SinZemillah kommentjei 

#3 2009. október 4. 15:49 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ha 13 éves lennék még röhögnék is.
Jodakapista

#2 2009. október 4. 15:49 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

:DDDDDDDDDDDDDDD
Oldalak:   1 2
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Modern Warfare 2: Extra Perkek videó Lengyelül

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek