HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2008. november 29. szombat

Midway: Szupertitkos Gears2-Taposó Akciójáték

Sogun, 16:47 - Játék: Akció - (8 komment)

(HW Insider) Simon Woodroffe, a Midway Games kreatív igazgatója minap azt nyilatkozta a médiának, hogy szupertitkos játékuk máris néz ki annyira jól, mint a Gears 2. Természetesen a beállítás, a világ és a sztori eltér. Minden kétséget kizáróan világsiker-esélyes a prototípus.

Az elkönyvelt kövér veszteségek miatt lassan már csőd-csatorna nyílás szélén szambázó Midwaynek még van egy titkos játéka ezen kívül, amely a fennen említett technológiát használja és 2010-ig akarják kiadni.

Woodroff állítja, hogy 600-700 fejlesztő dolgozik a cégüknél és már eléggé kitesztelték az Unreal technológiát. Nincs az a technikai probléma, melyet egyes fejlesztő csapataink villámgyorsan meg ne tudnának oldani.. (a múltbéli hányattatott helyzethez képest). Emiatt a dizájnerek most már igazi, hangulatos játékokat készíthetnek techdemók helyett. A csapatok már az összes szükséges fícsőrt kidolgozták.
Thx, TnS!

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Midway: Szupertitkos Gears2-Taposó Akciójáték
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
Kizo
Izzószemű nindzsa

Küldök emilt Kizo részére  Kizo profilja  Kizo kommentjei 

#8 2008. november 30. 11:21 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Amúgy tényleg vicces, hogy a GoW2-t akarják űberelni. Asszem picit elszállt az agyuk :P
miert ne tudna uberelni? amig nem lattunk egy kepet sem, addig siman hiheto a dolog.
Válasz VvD #7 hozzászólására
VvD
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt VvD részére  VvD profilja  VvD kommentjei 

#7 2008. november 30. 10:31 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ja most jut eszembe akkor megint csuszik majd a DNF megjelenése a Midway miatt :D Még megvárják azok a hülyék mit alkot a midway aztán azt akarják überelni.

Ugyan már, hogy lehetsz ilyen pesszimista?:)

Amúgy tényleg vicces, hogy a GoW2-t akarják űberelni. Asszem picit elszállt az agyuk :P
Válasz Seaman #5 hozzászólására
Kizo
Izzószemű nindzsa

Küldök emilt Kizo részére  Kizo profilja  Kizo kommentjei 

#6 2008. november 30. 10:07 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nekem több nem is kell!
de, szerintem egy uj gep, hogy fusson a cucc :)
Válasz Seaman #5 hozzászólására
Seaman
Padavan

Küldök emilt Seaman részére  Seaman profilja  Seaman kommentjei 

#5 2008. november 29. 21:31 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A lényeg még jobb fizika legyen mint a Strangleholdban.
Tűz tejedése és mint a Far Cry 2 ben .Optimalizáltsága mint a szokásos UE3-as gameké!
Legyen benne coop!
Grafikája meg übereljen minden eddigit.

Nekem több nem is kell!

Ja most jut eszembe akkor megint csuszik majd a DNF megjelenése a Midway miatt :D Még megvárják azok a hülyék mit alkot a midway aztán azt akarják überelni.
SAdi
SAdi a Szőrmadár kommandó edzője

Küldök emilt SAdi részére  SAdi profilja  SAdi kommentjei 

#4 2008. november 29. 19:22 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Most miért? Én is épp most csinálok egy GOW2 verő játékot, de tényleg ám.:D
amatőr, én még gow2 verő játékot verő játéktól is jobban megverős játékot csinálok:) már az alapja kész, és mondhatom minden benne van amit a játékosok szeretnek
Válasz mgsfan #3 hozzászólására
mgsfan
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt mgsfan részére  mgsfan profilja  mgsfan kommentjei 

#3 2008. november 29. 18:33 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Most miért? Én is épp most csinálok egy GOW2 verő játékot, de tényleg ám.:D
Válasz arsenal #1 hozzászólására
TerekG
Topimaci felderítőszázad taktikai tisztje

TerekG profilja  TerekG kommentjei 

#2 2008. november 29. 17:49 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

konstruktívan: a setting ebben a szövegkörnyezetben nem beállítást jelent. :)
arsenal
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt arsenal részére  arsenal profilja  arsenal kommentjei 

#1 2008. november 29. 17:35 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Na kíváncsi leszek, az utóbbi idők Midway játékaiból kiindulva nem úgy tűnik, hogy nagyon félnie kéne a GOW 2-nek.
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Midway: Szupertitkos Gears2-Taposó Akciójáték

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek