HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2008. május 10. szombat

Gothic 4: Első Képcsokor

Sogun, 13:46 - PC - : - ADATLAP - (24 komment)

(HW Insider) Megérkezett az első képcsokor a Gothic 4.-ből. Render artwork illatúak a felvételek, ám félig-meddig realtime tartalmukkal kiválóan mutatják a becélzott grafikai minőséget. A Vision Engine 6 erejét bámulhatjuk meg. (Trinigy) Közben a JoWood Productions kiadott egy sajtónyilatkozatot, melyben tagadja, hogy a Gothic 4-nek bármi köze is legyen az itt látható anyaghoz: "A Gothic 4 sokkal szebb lesz, mint az ezeken a képeken bemutatott termék grafikája és magasan túlszárnyalja azt."

Közben a PixelRage oldalon is felbukkant pár gyanúsan ismerős látványvilágot mutató krém. Szemfülesek és jó vizuális memóriával rendelkezők egyből felismerik az ismerős sziklaívet a korábban már netre került újságszkennekből...
Thx, Damoqles!

"Apaaa! Mit keres ott az a nagy mágikus pajzs, ha ez nem a Gothic 4??"

PixelRage- és Trinigy-féle galéria:

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Gothic 4: Első Képcsokor
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
NightBagoly
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt NightBagoly részére  NightBagoly profilja  NightBagoly kommentjei  Honlap csekkolása

#24 2008. május 11. 14:12 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nem a szigeten fog játszódni az infóim szerint, pusztán újra egy "mágikus búra alatt"
Válasz mindero #11 hozzászólására
Foltimor
Izzószemű nindzsa

Küldök emilt Foltimor részére  Foltimor profilja  Foltimor kommentjei 

#23 2008. május 11. 13:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

És hol van az új TES ? :))))
Mililiter6527
Újkrumpli

Mililiter6527 profilja  Mililiter6527 kommentjei 

#22 2008. május 11. 11:43 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

engem a bal legfelső kép indorath csarnokai ra emlékeztet még az élőhalott sárkány hullája is ott van.
orbano
Epertorta-radar kezelő

Küldök emilt orbano részére  orbano profilja  orbano kommentjei 

#21 2008. május 11. 09:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

tesóm épp hogy be tud kapcsolni egy számítógépet, de ezektől a képektől teljesen oda volt meg vissza... pedig amikor gyerek volt, még színes TV sem volt :)
Venefius
Különleges ügynök

Küldök emilt Venefius részére  Venefius profilja  Venefius kommentjei 

#20 2008. május 11. 08:14 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Kurvajól fest ez, különösen a fegyverek és a pajzsok.
Prophet
Újkrumpli

Küldök emilt Prophet részére  Prophet profilja  Prophet kommentjei 

#19 2008. május 10. 22:02 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Eddig tuti. Csak ne járjak vele ugy mint a 3-al
Lord_Soth
Lord_Soth a Szöszmögélő Pömpenyulak Szent körömreszelőjének Őre

Lord_Soth profilja  Lord_Soth kommentjei 

#18 2008. május 10. 21:24 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

"A pajzsos képek ugye medium detailen készültek?" :D
Válasz Morph #17 hozzászólására
Morph
Morph, a nagyhírű konzol-Cowboy

Küldök emilt Morph részére  Morph profilja  Morph kommentjei 

#17 2008. május 10. 21:07 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

egész korrekt...bár sztem elhetnének a textúrák mégnagyobb felbontásban...

;)
kismalacka hey hay
kismalacka hey hay, a nagyhírű konzol-Cowboy

kismalacka hey hay profilja  kismalacka hey hay kommentjei 

#16 2008. május 10. 21:05 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

az nem kifejezés hogy durván néz ki... valami gyanús itt nekem :)
ez nem cryengine? :)
Rincewind

Rincewind profilja  Rincewind kommentjei  Honlap csekkolása

#15 2008. május 10. 19:57 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Durvan nez ki. Kulonosen a PixelRage-es varosi kornyezet. De az erdo is gusztusos.
Lord_Soth
Lord_Soth a Szöszmögélő Pömpenyulak Szent körömreszelőjének Őre

Lord_Soth profilja  Lord_Soth kommentjei 

#14 2008. május 10. 19:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Minek ennél szebb grafika, gyúrjanak szépen a hangulatra!
Attila1234
Attila1234, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt Attila1234 részére  Attila1234 profilja  Attila1234 kommentjei 

#13 2008. május 10. 18:56 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Megjelenés után vagy megjelenés előtt kell jelentkezni béta tesztelésre?
Beegabor
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt Beegabor részére  Beegabor profilja  Beegabor kommentjei 

#12 2008. május 10. 18:11 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Grafikát nem kell nézni,mert nem ilyen lesz :D lásd G3
mindero
Harci szőrzet elemző

mindero profilja  mindero kommentjei 

#11 2008. május 10. 17:51 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Van valakinek ismerős helyszín?

Mert ha jól tudom újra a szigeten fog játszódni, de a burkon kívül ezt semmi nem mutatja.
Lord Maelstrom
Lord Maelstrom tábornagy

Küldök emilt Lord Maelstrom részére  Lord Maelstrom profilja  Lord Maelstrom kommentjei 

#10 2008. május 10. 15:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Engem meg nem érdekel a graf ha a "feeling" megugorja a gothic 1 szintjét.

Reméljük a legjobbakat.
inkwizitor
inkwizitor a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

Küldök emilt inkwizitor részére  inkwizitor profilja  inkwizitor kommentjei  Honlap csekkolása

#9 2008. május 10. 15:13 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

hát tény hogy elég korrektül néz ki :D
zephyr

Küldök emilt zephyr részére  zephyr profilja  zephyr kommentjei  Honlap csekkolása

#8 2008. május 10. 15:01 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

egyre szebbek ezek a kompúter játékok!

X-D
:D
Válasz kismalacka hey hay #7 hozzászólására
kismalacka hey hay
kismalacka hey hay, a nagyhírű konzol-Cowboy

kismalacka hey hay profilja  kismalacka hey hay kommentjei 

#7 2008. május 10. 14:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

egyre szebbek ezek a kompúter játékok!

X-D
Jander
Jander, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Jander részére  Jander profilja  Jander kommentjei 

#6 2008. május 10. 14:24 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Miért? Ez jövő januárra kint legyen ám nekem!!! :)
Válasz Alwares #5 hozzászólására
Alwares
Padavan

Küldök emilt Alwares részére  Alwares profilja  Alwares kommentjei  Honlap csekkolása

#5 2008. május 10. 14:17 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nem rossz, de mire megjelenik szar lesz ez a grafika :D
CJ_19
Padavan

CJ_19 profilja  CJ_19 kommentjei 

#4 2008. május 10. 14:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ja főleg hogy átverés.
Ennyire biztos vagy benne ?
Válasz Xtranz #2 hozzászólására
Inquisitor
Inquisitor tábornagy

Küldök emilt Inquisitor részére  Inquisitor profilja  Inquisitor kommentjei 

#3 2008. május 10. 14:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Átverés vagy se, majd meglátjuk. Mire ez kész lesz addigra simán lesz ilyen GFX, max. annyira fog jól futni két év múlva kapható csúcs vason, mint most a Crysis :)
Xtranz
Őrmester

Xtranz profilja  Xtranz kommentjei 

#2 2008. május 10. 13:58 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ja főleg hogy átverés.
CJ_19
Padavan

CJ_19 profilja  CJ_19 kommentjei 

#1 2008. május 10. 13:50 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Naaaaaaa azért nem rossz ez a grafika :)
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Gothic 4: Első Képcsokor

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek