HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2008. január 12. szombat

Kane & Lynch: Borulás a Gamespotnál

Dixie Flatline, 06:59 - Játék: Akció - (8 komment)

() Jeff Gerstmann kipenderítését követően, Frank Provo újságíró kendőzetlenül leírta blogjában, hogy a CNet szeretné felpuhítani a Gamespotnál megjelenő játékkritikákat, ezért ő is kénytelen búcsút inteni. Röviddel az eset után a cég újabb oszlopos tagja, Alex Navarro újságíró is beadta felmondását. A Kotaku felkereste Ricardo Torres főszerkesztőt az eset kapcsán, aki megerősítette, hogy Navarro január 24-én dolgozik utoljára a cégnél. Tisztában van vele, hogy az elmúlt hetek-hónapok eseményei nem tettek jót a cég hírnevének, rajongókat vesztettek, de számos bíztató levelet is kapnak az olvasóktól.

Erősen kell figyelni, hogy milyen új játéklapot - AxeSpot - alapítanak a süllyedő hajót elhagyó szerkesztők.

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Kane & Lynch: Borulás a Gamespotnál
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
F4nyuvo
Felderítő

Küldök emilt F4nyuvo részére  F4nyuvo profilja  F4nyuvo kommentjei  Honlap csekkolása

#8 2008. január 13. 22:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

"rajongókat vesztettek, de számos bíztató levelet is kapnak az olvasóktól."

Milyen levelet?

- Ez az, rugjatok ki azt aki nem akar hazudni!

Maradok hu olvasotok: Kancsoka
kismalacka hey hay
kismalacka hey hay a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

kismalacka hey hay profilja  kismalacka hey hay kommentjei 

#7 2008. január 12. 23:34 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Már a régi időkben is utáltam c64-en meg zx spectrumon azokat a játékokat ahol oldalra scrollozott a pálya, volt egy célkereszted és a fel-felbukkanó ellenfeleket kellett lelőni :)
Zoo
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#6 2008. január 12. 23:12 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Értjük, hogy az interaktivitást díjazod, őszintén szólva én is. De ettől nem lesz nagyon rossz akciójáték a Kane & Lynch. Mellesleg Max Payne-ben sem volt több interakciós lehetőség. Ilyesmi miatt lehúzni egy játékot, olyan, mint stratégiát szidni azért, mert az körökre osztott vagy éppen valósidejű. Neked nem jön be a műfaj, és ezt eddig is tudtuk.

Az egy megint más kérdés, hogy vannak olyan akciójátékok, melyek több lehetőséget nyújtanak.
Válasz kismalacka hey hay #5 hozzászólására
kismalacka hey hay
kismalacka hey hay a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

kismalacka hey hay profilja  kismalacka hey hay kommentjei 

#5 2008. január 12. 23:03 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

megnéztem K and L végigjátszás videókat, kb az egész játék 1/4-ét... hát valami nagyon rossz játéknak tűnik :D
nulla interaktivitás, lődd le a kibukkanó ellenfeleket...
nothingface
Kadét

nothingface profilja  nothingface kommentjei 

#4 2008. január 12. 19:00 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nekem is a GD volt a kedvencem régen! Emlékszem, amikor a Yahoo felvásárolta őket, hogy esküdöztek ("Ne aggódjatok, nem fog változni semmi", meg hasonló dumák), aztán meg lehet nézni mi lett belőlük.

Szerintem a mai "nagyok" közül egyedül az Eurogamer az, ami nem k*****t még el teljesen, én őket szoktam olvasgatni. Ráadásul ők tényleg tudnak viccesek is lenni, nem csak erőltetik.
Válasz Dohi #2 hozzászólására
Beegabor
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt Beegabor részére  Beegabor profilja  Beegabor kommentjei 

#3 2008. január 12. 16:42 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hmm, Navarro videoreview-jeit kedveltem a legjobban, sosem voltak unalmasak
Asszem itt az ideje hogy ezek összeálljanak és csináljanak egy új céget :)
Dohi
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Dohi profilja  Dohi kommentjei  Honlap csekkolása

#2 2008. január 12. 12:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

a gamespotot valahogy sose birtam. en a gamesdomaint es az adrenaline vaultot olvastam szivesen anno. elobbit megvette a yahoo, ami igen rosszul erintett (sok remek review regebbi cuccokrol is, etc.), az avault meg mar jo ideje nem olyan, mint regen. igaz, en se nagyon jatszok mar.
DanielT
Felderítő

DanielT profilja  DanielT kommentjei 

#1 2008. január 12. 12:15 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Gyakorlatilag feltétel nélküli Gamespot hívő voltam, 27db játék van a polcomon, Gamespot átlaguk 9 egész felett kicsivel.(ez azért elég durva, főleg ha azt nézzük, hogy pont a szigorból akartak visszavetetni a fiúkkal) Ha valami jó pontot kapott adtam neki esélyt, mert bíztam a szerkesztőkben és soha nem csalódtam.

Amikor bevezették az új pontozási rendszert (csak fél pontok) már éreztem, hogy valami nagyon nincs rendben, nem is nagyon látogattam azóta az oldalt. Amióta kiborult a bili, pedig egyáltalán nem. Nagy kár érte.

Kíváncsian várom mihez kezdenek utána, mert simán egy iszonyatosan jó oldalt hozhatnak össze.
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Kane & Lynch: Borulás a Gamespotnál

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek