HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2007. december 17. hétfő

Frontlines: Fuel of War Bétateszt

Sogun, 20:01 - PC X360 PS3 - : - ADATLAP - (8 komment)

(PC Games) A Kaos Studios forradalmi Battlefield 2142 konkurens FPS remekművéből érkeztek felvételek. Legizgalmasabban talán a Frontlines: Fuel of War leomlott emeletes épületei festenek.

Béta kliensek tölthetőek le: FilePlaneten ingyenes regisztráció után, illetve a Gamers Hellen is elérhető az 1.76 GB csomag. A teljes játék február 15-én kerül boltokba, PC, Xbox 360 és PS3 változatokban.
Thx, Jabba boy!

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Frontlines: Fuel of War Bétateszt
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
M4LC0LM
Megkóstolta a szalonnát

M4LC0LM profilja  M4LC0LM kommentjei 

#8 2007. december 19. 21:37 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hi!

Melyik szerverrol toltottetek le?
Mert nekem kiir valamit! Azt hogy nem talalom a FFOW_(nem tom)install vagy mi.dll-t.
mucius
mucius a Szőrmadár kommandó edzője

Küldök emilt mucius részére  mucius profilja  mucius kommentjei  Honlap csekkolása

#7 2007. december 19. 21:34 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

az rc autó, meg helikopter tetszett a demóban. :D
Dr.Metyifisztó
Dr.Metyifisztó a Pöffeszkedő Gurmula elit alakulat kiképzője

Küldök emilt Dr.Metyifisztó részére  Dr.Metyifisztó profilja  Dr.Metyifisztó kommentjei 

#6 2007. december 18. 15:14 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Sajna a bétát 5-6 percnél tovább nem nagyon tudtam nyúzni köszönhetően a katasztrofális server browsernek.
damaniac82
Man in Black élenjáró ügynöke

Küldök emilt damaniac82 részére  damaniac82 profilja  damaniac82 kommentjei  Honlap csekkolása

#5 2007. december 18. 14:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nem hiszem, hogy nem tudtak volna ezt szebb videobeallitasok mellett prezentalni. Se FSAA, semmi... ennyire optimizalatlan az engine, hogy ennyire le kell venni mindent, hogy fusson egy mostani kartyan? Nem hiszem... en adnek neki egy eselyt igy a shotok alapjan, mert szerintem ratyi beallitasokkal keszultek...

Nekem amugy a palya feelingje nem jon be. Olyan semmilyen... lepukkant-urbanos... Szerintem. :-/

SZERK: Mondom en! Regi kepek 1000x szebbek!

http://www.hardwired.hu/img/wg/2/817/Frontlines_Fuel_of_War_9.jpg
http://www.hardwired.hu/img/wg/2/817/Frontlines_Fuel_of_War_14.jp g
http://www.hardwired.hu/img/wg/2/817/Frontlines_Fuel_of_War_15.jp g
http://www.hardwired.hu/img/wg/2/817/Frontlines_Fuel_of_War_31.jp g
Inquisitor
Inquisitor tábornagy

Küldök emilt Inquisitor részére  Inquisitor profilja  Inquisitor kommentjei 

#4 2007. december 18. 09:25 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Lesz benne?
Válasz Seaman #3 hozzászólására
Seaman
Padavan

Küldök emilt Seaman részére  Seaman profilja  Seaman kommentjei 

#3 2007. december 17. 22:14 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

juj de randa :(

Remélem a sinle része sokkal szebb lesz!
Caboose
Caboose a Rettentően Ijesztő Csirkemalacok idomára

Küldök emilt Caboose részére  Caboose profilja  Caboose kommentjei 

#2 2007. december 17. 20:43 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hát őőőőőő....
NEMJÓ

BF2142 odaveri minden téren.
Sasa
Megkóstolta a szalonnát

Küldök emilt Sasa részére  Sasa profilja  Sasa kommentjei 

#1 2007. december 17. 20:05 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

a demó alapján ez minden lesz csak nem remekmű
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Frontlines: Fuel of War Bétateszt

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek