HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2006. július 11. kedd

Nem lesz idén Quake Wars

Dixie Flatline, 14:32 - PC X360 PS3 - : - ADATLAP - (14 komment)

(GameSpy) A Gamespy Enemy Territory: Quake Wars fejlesztői naplójában a Splash Damage tulaja és vezető dizájnere, Paul 'Locki' Wedgwood beszél a játék fejlesztése során felmerült problémákról, de elsősorban az egyensúly megteremtéséről. Mivel a Quake Wars kőkemény többjátékos résszel készül harcba szállni a piacot uraló dinoszauruszokkal szemben, ezért rögtön el is halasztották a játékot 2007-re.

Állítólag a játékegyensúly megteremtése jelent problémát a csapatnak, s mivel ez a folyamat úgy puszilja be a napokat, mint malacok a vajaskenyeret, jobbnak látták, ha megjelenés helyett inkább a szembenálló egységeket, osztályokat, feleket teszik mérlegre és addig formálják őket, míg kielégítő eredményt nem kapnak.

Wedgewood szerint cserébe agyontesztelt, patikamérlegen kiegyensúlyozott játékmenethez és a Wolfenstein: Enemy Territory-hoz képest négyszer kidolgozottabb és bonyolultabb pályákhoz lesz szerencsénk.

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Nem lesz idén Quake Wars
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
Inquisitor
Inquisitor tábornagy

Küldök emilt Inquisitor részére  Inquisitor profilja  Inquisitor kommentjei 

#14 2006. július 12. 12:08 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

a Wolfenstein: Enemy Territory-hoz képest négyszer kidolgozottabb és bonyolultabb pályákhoz lesz szerencsénk.

Nagy rajongója voltam/vagyok, de ez nem biztató, mert igencsak félbehagyott és kidolgozatlanok voltak a pályák. :)
Ha az UT2K4-hez hasonlítaná, vagy egy American Army pályához, akkor jobban örülnék.
Marshal
Már le tud nyomni 10 fekvőtámaszt

Küldök emilt Marshal részére  Marshal profilja  Marshal kommentjei 

#13 2006. július 12. 12:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

NS a legjobb. Source remélhetőleg év végén lesz :)
Zenty
Padavan

Küldök emilt Zenty részére  Zenty profilja  Zenty kommentjei 

#12 2006. július 12. 12:03 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Jah most felbozdulva el is kesztem nosztalgiázni :D!
Hangulata még mindig üt ,és akkor is ha némileg megkopott a grafja az idők során!( nembaj legaláb kis gépigényü :)
Akit még érdekelne:
http://www.unknownworlds.com/ns/
Válasz Lord Maelstrom #11 hozzászólására
Lord Maelstrom
Lord Maelstrom tábornagy

Küldök emilt Lord Maelstrom részére  Lord Maelstrom profilja  Lord Maelstrom kommentjei 

#11 2006. július 12. 08:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Pedig mennyit nyomtam azt én is .. mindennél jobb mikor a berezelt marine-ekre rávetem magam a hangtalan, addig a plafon sötét zugában megbúvó skulk-kal.. aztán rémült sikolyok és szép halkan odébb állok.
Válasz Zenty #9 hozzászólására
Replay
Replay, a Belső Szentély Őre

Replay profilja  Replay kommentjei 

#10 2006. július 12. 07:34 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Egyébként a cikkben két új kép is található:

http://doom3.planet-multiplayer.de/images/news2/etqw_enemy-territ ory-quake-wars-20060710020208837.jpg

http://doom3.planet-multiplayer.de/images/news2/etqw_enemy-territ ory-quake-wars-20060710020207337.jpg
Zenty
Padavan

Küldök emilt Zenty részére  Zenty profilja  Zenty kommentjei 

#9 2006. július 12. 00:58 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Natural selection zsir ! Abbol aztán kihozták hl1 maxot :D
Szerintem meg is érdemelte volna ,hogy a valve felkarolja a modot.
Jön a source változata is valamikor,de ahogy nézem a honlapjukat anyagi okokbol nemostanság lesz :(
Válasz Fleko #2 hozzászólására
Dr.Metyifisztó
Dr.Metyifisztó a Pöffeszkedő Gurmula elit alakulat kiképzője

Küldök emilt Dr.Metyifisztó részére  Dr.Metyifisztó profilja  Dr.Metyifisztó kommentjei 

#8 2006. július 11. 19:42 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

EA lefizette őket tuti XD
kukac7
kukac7, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt kukac7 részére  kukac7 profilja  kukac7 kommentjei  Honlap csekkolása

#7 2006. július 11. 19:29 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

aaah faxoom! :'(
Replay
Replay, a Belső Szentély Őre

Replay profilja  Replay kommentjei 

#6 2006. július 11. 18:02 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

:D
Válasz Lord Maelstrom #5 hozzászólására
Lord Maelstrom
Lord Maelstrom tábornagy

Küldök emilt Lord Maelstrom részére  Lord Maelstrom profilja  Lord Maelstrom kommentjei 

#5 2006. július 11. 17:21 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

:DDDDDDDDD

Mindjárt jön Replay kollega, és amolyan Rambo/Vader stilusban fogja üvolteni hogy : NOOOOOOOOOOOOOOO!

Válasz sanguinius #4 hozzászólására
sanguinius
sanguinius, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt sanguinius részére  sanguinius profilja  sanguinius kommentjei  Honlap csekkolása

#4 2006. július 11. 15:49 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

fák.

rövid á va.
Gyusz
Különleges ügynök

Küldök emilt Gyusz részére  Gyusz profilja  Gyusz kommentjei 

#3 2006. július 11. 15:43 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Már vártam mikor jelentik be a késést.
Fleko
Fleko a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

Fleko profilja  Fleko kommentjei 

#2 2006. július 11. 15:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Évekig figyeltem a fejlesztését majd játszottam a natural selection nevű half-life moddal (alienek vs. emberek különféle kasztokkal, plusz egy kis rts beütés), és ott is ez jelentett, illetve jelent problémát, pedig ezt már sok-sok játékos véleménye alapján is tudták formálni. Sokat várok ettől a játéktól, de ha ennyi idő alatt nem tudták ezt az egyensúlyozást megcsinálni akkor nem lesz sok jó belőle :( persze ez egy nagyobb/komolyabb cég, csak megoldják.
a pályákon meg szerintem nem kéne bonyolítani, sima ET sem volt túl érthető a játékba csöppenés után.
Moken
Moken, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt Moken részére  Moken profilja  Moken kommentjei  Honlap csekkolása

#1 2006. július 11. 14:34 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

I'm so excited!
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Nem lesz idén Quake Wars

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek